Matthew Perry életéből kiesett három év - Sokáig drogozott a sztár!

drog színész elvonókúra Matthew Perry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész meghökkentő nyilatkozatot adott a BBC egyik rádióadásában. Elmondása szerint vannak dolgok, melyekre egyáltalán nem emlékszik az elmúlt évekből. 

A Jóbarátok egykori szereplőjét arról faggatták, hogy melyik volt a kedvenc epizódja az elmúlt tíz év alatt (a Jóbarátok kerek tíz évadot élt meg). Perry elmondta, hogy nem igazán tud választani, és ennek egyik oka, hogy úgy három évre egyáltalán nem emlékszik, "valahol a harmadik és a hatodik évad között", mert különféle szerekkel élt - írja az Origo.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Kempin

A 46 éves színész korábban már beszélt függőségéről. A keményebb szerekről például úgy jött le, hogy átállt az alkoholra és a vényre kapható gyógyszerekre. Pár éve állítólag tiszta, és végleg abbahagyta a különböző drogok fogyasztását.

Hat dolog, amit nem tudtál az ásításrólhttp://www.life.hu/drlife/20160125-asitas-utalhat-betegsegre-kotodesre-es-a-babak-is-csinaljak.htmlKönnyen lehet, hogy az alábbi sorokat olvasva rád jön az ásítás, pedig nem is vagy fáradt. Miért ragályos, és milyen betegséghez van köze? Most kiderül! Dr. Life--Változnak az idők! Még egy dolog, amitől terméketlenek a férfiakhttp://www.life.hu/drlife/20160122-egy-kutatas-szerint-osszefugges-lehet-a-termeketlenseg-es-a-szivbetegseg-kozott.htmlA terméketlen férfiak egy sor krónikus egészségügyi probléma, például a cukorbetegség, a szívbetegségek, az alkoholizmus és a drogfüggőség nagyobb kockázatával néznek szembe, mint egészséges társaik – erre a következtetésre jutott egy új kutatás.Dr. Life--Kiderült! Az orális szex növeli a feji és nyaki daganatok kockázatáthttp://www.life.hu/drlife/20160123-kiderult-hogy-az-oralis-szex-noveli-a-feji-es-nyaki-daganatok-kockazatat.htmlNapjainkban a rosszindulatú feji és nyaki daganatok 70 százalékát a HPV-fertőzés okozza. Egy új tanulmány szerint a vírus az orális szexszel is terjedhet, ily módon hozzájárulhat a feji és nyaki daganatok kialakulásához.Dr. Life--A télre úgy kell tekinteni, mint egy újabb lehetőségre – nem mint egy depis teherrehttp://www.life.hu/drlife/20160122-januar-23-a-depresszio-vilagnapja-nepbetegseg-ami-ongyilkossagba-is-fordulhat.htmlJanuár 23-a a depresszió világnapja. Fordítsuk meg a dolgot: attól, hogy hideg van, és események nélkül telik a hónap az előzőhöz képest, az még nem jelenti azt, hogy okoznia vagy fokoznia kellene a rosszkedvet. Ennyivel is közelebb vagyunk a nyárhoz! Dr. LifeThinkstockCharlize Theron egy budapesti magánklinikán járthttp://www.life.hu/drlife/20160121-charlize-theron-vilaghiru-szineszno-budapesten-jart-maganklinikan.htmlA világhírű színésznő gyermekeivel járt a luxuskórházban, ahová állítólag kislányát, a nyáron örökbefogadott Augustot vitte vizsgálatra. Dr. Life--Egy 18 éves, rákban elhunyt lány összefoglalta, mik a legfontosabb dolgok az életbenhttp://www.life.hu/drlife/20160121-jess-fairclough-rakban-elhunyt-lany-utolso-szavaiban-osszefoglalta-mik-a-legfontosabbak-az-eletben.html„Ez a titka az életnek – boldognak lenni." A rákbeteg Jess Fairclough összefoglalta, mi a teljes élethez. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.