Nagyon furcsa helyen plasztikáztatna Jennifer Aniston

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk -
plasztikai műtét plasztika beavatkozás térdműtét térd Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta beszélik, hogy Jennifer Aniston rendszeresen veti alá magát botoxkezeléseknek, a színésznő azonban végig tagadta a pletykákat. Most azonban egy magazin szerint rászánta magát a plasztikai műtétre - méghozzá nem is akármilyen helyen szabatná át magát. 

Jennifer Aniston mindig hangoztatta, hogy az egészséges életmódnak köszönheti fiatalos külsejét, és sosem vetné alá magát semmilyen plasztikai beavatkozásnak - legalábbis így próbálta eloszlatni azokat a híreszteléseket, melyek szerint rendszeresen botoxoltat.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

A gyönyörű színésznő a Life & Style magazin információi szerint most egy meglepő lépésre szánta el magát: a térdét szeretné plasztikáztatni, Jennifer ugyanis teljesen kiborult, amikor meglátta az idei Critic's Choice Awardson készült fotókat magáról. Szerinte ugyanis a térdénél túlságosan is megereszkedett a térdén bőre. Szerintünk ugyanakkor Katie Holmes térde sokkal ráncosabb.

Elhagyhatta a kórházat az első magyarországi tüdőátültetésen átesett férfihttp://www.life.hu/drlife/20160120-elhagyhatta-a-korhazat-az-elso-magyarorszagi-tudoatultetesen-atesett-ferfi.htmlElhagyhatta az Országos Onkológiai Intézetet (OOI) az a férfi, akin először hajtottak végre tüdőtranszplantációt Magyarországon. Dr. Life--Kovács Patrícia: "Szerencsére a lányunk nem örökölte a fogyatékosságomat"http://www.life.hu/drlife/20151120-kovacs-patricia-orul-hogy-a-lanya-nem-orokolte-sulyos-latasproblemait.htmlA Hungary's Got Talent zsűritagjánál gyermekkorában fedezték fe, hogy súlyosan látássérült. Patrícia most a Best magazinnak mesélt őszintén a fogyatékosságáról. Dr. LifeOrigoÖt étel, amitől garantáltan ragyogni fog az arcbőrödhttp://www.life.hu/drlife/20151114-ot-etel-amitol-ragyogni-fog-az-arcborod.htmlArcbőrünket nemcsak drága krémekkel és sok vízzel, valamint alvással ápolhatjuk, hanem egészen hétköznapi, a konyhában is megtalálható ételek is hozzájárulhatnak üdeségéhez és tisztaságához. Íme, öt étel, amitől egyszerűen ragyogni fog a bőröd! Dr. Life--Megdöbbentő! Egy életre megnyomoríthatja a gyereket az iskolatáskahttp://www.life.hu/drlife/20151214-az-iskolataska-egeszsegkarosodast-okozhat-megnyomoritja-a-gyereket.htmlSúlyos egészségkárosodást is okozhat a gyerekeknek a nehéz iskolatáska - legalábbis ez derült ki egy friss kutatásból, melynek során olyan 11 éves gyerekeket vizsgáltak, akiknek 11 kilós volt az iskolatáskájuk. Dr. LifeOrigoMeztelen fotóval ünnepli, hogy kigyógyult a hepatitiszből Pamela Andersonhttp://www.life.hu/drlife/20151109-pamela-anderson-meztelen-fotoval-unnepli-hogy-kigyogyult-a-hepatitis-c-bol.htmlÖrömteli hírt osztott meg Instagram oldalán a Baywatch egykori sztárja - és nem is akárhogyan! Pucér fényképpel tudatta rajongóival, hogy 16 évnyi küzdelem után végre kigyógyult a hepatitisz C-ből. Dr. LifeOrigoOnyutha Judit: "Istenhez fohászkodtam, hogy túlélje a fiam"http://www.life.hu/drlife/20151105-vakbelgyulladasa-volt-onyutha-judit-fianak.htmlA poklok poklát élte át a gyönyörű időjós, amikor kisfiát meg kellett műteni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.