Jobban van Andy Vajna - Közös képet posztolt férjével Tímea

Forrás: Vajna Tímea/Facebook -
Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna az elmúlt időszakban többször is kórházba került kiújuló lábproblémáival, ám Timi posztja tanúsága szerint a filmproducer már jól van. 

Mint azt az Origó megírta, a TV2 tulajdonosának, a filmügyi kormánybiztosnak egy műtéti szövődmény miatt kellett kórházba mennie. Korábban megműtötték a lábát, mert az ereivel, illetve a vérkeringésével voltak gondok.

Tímea legújabb posztjában hangulatstátuszaként a Csodásan van-t tűntette fel, az alábbi fotóhoz pedig szűkszavúan csak enyit írt: "Újra formában"

Forrás: Vajna Tímea/Facebook

A csoki nem csak hizlal, de fejfájást is okoz!http://www.life.hu/drlife/20160128-a-csoki-es-a-sajt-fejfajast-okoz-elaruljuk-miert-napi-doktor.htmlFejfájás több okból is jelentkezhet: az időjárási változások, frontok következtében, a nyaki csigolyák elváltozása, az izmok merevsége, kialvatlanság miatt, de a stressz is jól ismert hajlamosító tényező. Sokaknál a fájdalom megjelenése az étkezésekhez köthető, ezért érdemes megfigyelni, hogy mit fogyasztottunk a tünetek megjelenése előtt. Dr. LifeThinkstockC-vitamin infúzión Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/drlife/20160131-c-vitamin-infuzion-berki-krisztian.htmlVitaminnal töltekezik Berki Krisztián, amelyhez orvosi segítséget is igénybe vett. Kislánya, Nati, aki ahogy nő, úgy lesz egyre cukibb, ide is elkísérte a híres papáját. Dr. Life--Csak a mai napot éld túl: januárban hal meg a legtöbb emberhttp://www.life.hu/drlife/20160131-januarban-hal-meg-a-legtobb-ember.htmlHa csak a hónapokat vesszük alapul, januárban van a legnagyobb esélye annak, hogy meghal az ember. Miért is? Az egyik fő ok egyszerű: a hideg, míg más okok jóval komplexebbek. Dr. Life--Rákot okozhat a túlzásba vitt evéshttp://www.life.hu/drlife/20160131-hogyan-okozhat-rakot-a-tulzasba-vitt-eves.htmlA túl nagy mennyiségű kalória a legújabb kutatás szerint kikapcsolja az egyik hormont a bélrendszerben, amely normál esetben gátolja a daganat kialakulását. Dr. LifeThinkstockLeprásként a 21. században - Inkább egy szabadtéri börtön, mint a bujkáláshttp://www.life.hu/drlife/20160129-lepra-elleni-harc-vilagnapja-egyiptomban-kolonia-mukodik-fotosorozat.htmlA betegségtől már közel sem szenved annyi ember, mint a középkorban, ám az érintettek száma elenyészőnek sem mondható. A 21. században valamelyest könnyebb a leprások élete, Egyiptomban még kolóniát is alakítottak ki a számukra. Tények, tévhitek és fotósorozat a lepráról: ma van a lepra elleni harc világnapja. Dr. Life--Előbb gyógyulnak a szívbetegek, ha optimistákhttp://www.life.hu/drlife/20160129-optimizmussal-elobb-gyogyul-meg-aki-szivbeteg-derult-ki-egy-kutatasbol.htmlEgy amerikai vizsgálat bebizonyította, hogy az infarktus utáni optimista hozzáállás nagyban befolyásolja a betegség lelki és fizikai kimenetelét! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.