Karda Bea 25 sugárkezelést kapott

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
mell Karda Bea csomó rosszindulatú daganat sugárkezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő sosem felejti el a pillanatot, amikor orvosa közölte vele, hogy rosszindulatú daganattal kell megküzdenie. 

Karda Bea betegségének története egy jóindulatú fibroadenomával (emlőcsomóval) kezdődött, amellyel közel 10 évig szinte nem is foglalkozott – írja a Blikk.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Édesanyám is ebben a kórban szenvedett, neki le is operálták az egyik mellét, sőt a nagymamámnak is volt, de az, hogy nálam is kialakult, az hihetetlen. Genetikailag nagy volt az esély, de az interneten azt olvastam, hogy a rák akár véletlenszerű is lehet, és azóta is ebben hiszek"- magyarázta Bea, akivel egy rutinvizsgálat után az orvos közölte, hogy a jóindulatú csomó mellett van két rosszindulatú daganat is a szervezetében.

„Szerencsére kemót nem kaptam, de sokszor a fogamat összeszorítva végigcsináltam 25 sugárkezelést, majd még 5 évig minden nap szedtem gyógyszereket. A mellemen máig látszódnak a műtéti hegek, de nem akarom megcsináltatni őket. Elfogadtam a nyomait, a férjemnek sincs baja vele, az a múltam része. Őszinte leszek: félek attól, hogy újra hozzányúljanak a mellemhez" – mondta az énekesnő.

Megsüketülhet az AC/DC énekese, Brian Johnsonhttp://www.life.hu/drlife/20160308-az-acdc-enekese-brian-johnson-megsuketulhet-ha-folytatja-a-koncertezest.htmlAz amerikai rockegyüttes lemondta az amerikai turnéjának állomásait, mert Brian Johnson akár végleg megsüketülhetne, ha folytatná a koncertezést. Dr. Life--Berki Krisztián: „Olyan, hogy herevasalás, nem létezik"http://www.life.hu/drlife/20160304-berki-krisztian-elmagyarazta-olyan-hogy-herevasalas-nincs.htmlAz Édes Élet sztárja úgy döntött, hogy ismét szépészeti beavatkozásnak veti alá intim testrészeit, azt azonban elárulta: olyan, hogy herevasalás gyakorlatilag nem létezik, ez ugyanis egy bőrfeszesítő eljárás. Dr. Life--Balesetet szenvedett Peller Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20160304-peller-karoly-az-operettszinhaz-muvesze-balesetet-szenvedett-a-szinhazban.htmlAz Operettszínház sztárja rosszul lépett a színpadon: hanyatt esett és beverte a fejét. Dr. Life--Sydney van den Bosch refluxszal küzdhttp://www.life.hu/drlife/20160208-sydney-van-den-bosch-miss-earth-szepsegkiralyno-refluxal-kuzd.htmlA szépségkirálynőre hónapokig tartó kezelések várnak, mert a nyelőcsövét szétmarta a gyomorsav. Dr. Life--Gábor Zsazsa kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20160209-gabor-zsazsa-szineszno-korhazba-kerult-es-lehet-hogy-mutet-var-ra.htmlA díva férje a sajtónak arról számolt be, hogy feleségét légzési nehézséggel szállították kórházba. Dr. LifeNorthfotoEgy fiatal lány kullancscsípés miatt szeretne véget vetni életénekhttp://www.life.hu/drlife/20160226-egy-fiatal-lany-kirsty-keep-a-kullancscsipese-miatt-szeretne-veget-vetni-eletenek.htmlA 23 éves lány azért könyörög édesanyjának, hogy vigye el egy svájci eutanázia-klinikára, mert szeretné, ha véget érnének szenvedései. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.