Kórházba került Balázs Fecó - Veszélyes beavatkozást hajtottak végre a szívén

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szívbetegség Balázs Fecó bypass műtét szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A zenész korábban már átesett egy szívinfarktuson, akkor bypass-műtétet végeztek rajta. Most szívritmuszavar miatt került kórházba. 

"Szívritmuszavar miatt voltam kórházban, de már kijöttem. Ágyékon keresztül végeztek el rajtam egy ablációnak nevezett beavatkozást. Várom a gyógyulást, sietnem kell, mert március végén egy hónapra Amerikába utazom, ahol tíz koncertet adok a tengerentúli magyaroknak. Remélem, még megmaradok egy darabig, köszönöm, de aggódásra semmi ok" – nyilatkozta a Borsnak a zenész.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Ha valaki egy évben 460 koncertet ad, és falja az élet minden gyönyörét, annak természetes következménye, hogy előbb-utóbb valami történik. Ne­kem ez a szívproblémám lett, az infarktus, illetve az ebből következő bypassműtét, ami nagyon erős figyelmeztetés volt" – nyilatkozta korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.