Michael Douglast ismét megtámadta a rák?

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
Michael Douglas rák betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Douglas nemrég azt állította, hogy felépült a gégerákból, a közvetlen környezete szerint azonban erről egyáltalán nincs szó, ők úgy tudják, már csak fél éve van hátra a színésznek. 

Michael Douglas nemrég a Bermuda-szigetekre utazott, állítólag azért, hogy kiélvezze a nyugalmat, és ismét magára találjon. Ám egy másik verzió szerint a 71 éves színész inkább ki akarja élvezni azt a maximum 6 hónapot, ami még adatott neki, mivel ismét kiújult a rákja - számolt be a Radar Online.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones a Movie For GrownUps elnevezésű filmes díjátadón a kaliforniai Beverly Hillsben Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Aapimages / Jeffrey Mayer

A szóvivője ugyan tagadta a híreszteléseket, de bennfentesek elárulták, hogy gyanúsnak tartják, hogy

a színész titokban eladásra kínálja az ingatlanjait.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Mint mi is beszámoltunk róla, a színésznél 2010-ben diagnosztizálták a daganatot, és úgy tűnt, hogy szervezete jól reagált a kezelésekre, mivel egy évvel később feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal már a gyógyulását ünnepelték. Most a források mégis azt állítják, hogy valami nem stimmel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.