Húsevő baktérium támadta meg az élő Ken babát – Az egész arca foszlani kezdett

Forrás: Instgaram/ Rodrigo Alves -
operáció műtét plasztika Ken baba Rodrigo Alves fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rodrigo Alves megállíthatatlan, ha plasztikai műtétekről van szó: eddig 115 millió forintot szánt arra, hogy úgy nézzen ki, mint Ken baba, a legutóbb rajta elvégzett beavatkozásnak azonban súlyos szövődményei lettek. Rodrigo kis híján életét vesztette.  

A férfi 10 éve kezdte elvégeztetni magán a beavatkozásokat, amelyektől azt remélte, hogy olyan külsőt kölcsönöznek neki, mint amilyen Ken babának van. A legutóbbi arcműtétje után azonban komoly szövődmények alakultak ki: a teste nem fogadta el az új orrot, keletkezett rajta egy lyuk, és az orrsövénye is meglazult, olyannyira, hogy már légzési nehézségeket is okozott.

Rodrigo már túl van az életveszélyen Forrás: Instgaram/ Rodrigo Alves

Mint később kiderült, ezt nekrózis, vagyis egy nagyon súlyos fertőzés okozza, ami károsítja a bőrt, az izomszövetet, és a mélyebben fekvő szöveti részeket is. Az egyik legismertebb baktérium, ami ilyen súlyos szövetelhalást eredményez, az úgynevezett húsevő baktérium, és a betegség halállal is járhat.

Rodrigo azonban szerencséjére jó ellátást kapott, és orvosai még időben meg tudták akadályozni a bajt. A pilótaként dolgozó férfi azóta már újra munkába állt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.