Kényszerleszállás után mentővel szállították kórházba Prince-t

Forrás: AFP/Bertrand Guay -
betegség mentő Prince kényszerleszállás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár annyira rosszul lett, hogy magángépével kénytelenek voltak kényszerleszállást végrehajtani, hogy az énekest azonnal kórházba tudják szállítani.

Csütörtöki fellépése után Prince magánrepülőjére szállt, de nem sok időt töltött a levegőben. A világsztár rosszul lett, így Illinois államban kényszerleszállást hajtottak végre. A sztárt azonnal mentővel szállították kórházba.

Forrás: AFP/Bertrand Guay

Prince már egy ideje küzd légúti megbetegedéssel, annak ellenére, hogy még nem érzete jól magát mégis fellépett csütörtökön. Azonban a produkció utáni nap olyan rossz lett az állapota, hogy meg kellett szakítani a repülőutat, és kórházba szállították. Ott azonnal ellátták az énekest, aki saját felelősségre távozott is. Állítólag már jobban van, de mindenképpen pihenésre és folyamatos orvosi konzultációra van szüksége - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.