étkezési zavar Brad Pitt vékony színésznő rendező fogyás romlás állapot egészség Angelina Jolie anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznőről készült legfrissebb képek szerint tovább fogyott, beesett arca és sápadt színe egyértelműen jelzi, hogy nincs minden rendben a hatgyerekes édesanyánál.

Angelina Jolie-t a minap lányával, Vivienne-nel együtt kapták lencsevégre rollerezés közben. Bár Brad Pitt felesége mosolygott a képeken, sovány karjai, beesett arca, és kiálló csontjai alapján a legkevésbé sem következtethetünk arra, hogy minden a legnagyobb rendben van a hatgyerekes édesanyával.

Forrás: Northfoto

Az Oscar-díjas színésznő a hírek szerint már csak mindössze 35 kilót nyom, állapota pedig nem csupán a rajongókat, hanem férjét, Brad Pittet is nagyon aggasztja. Egyes feltételezések szerint súlyos betegsége vezetett idáig, mások szerint azonban házassági gondokkal küzd, esetleg a túl sok munka és elfoglaltság miatt fogyott le ilyen drasztikusan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.