Morbid ötlet pattant ki élő Ken plasztikrém fejéből: kivágatná a bordáit

Forrás: Facebook/ Mauricio Galdi -
műtét plasztikai beavatkozás borda plasztikrém Ken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Plasztikai beavatkozások tucatján van túl a brazil élő Ken, vagyis Mauricio Galdi, aki most egy olyan operációra készül, ami lehet, hogy élete utolsó műtétje lesz.

A brazil élő Ken-baba, azaz Mauricio Galdi belehalhat a következő operációjába, de ez őt a legkevésbé sem érdekli. A legújabb terve ugyanis az, hogy

megszabaduljon 4 bordájától.

Mauricio Galdi Forrás: Facebook/ Mauricio Galdi

A srác egyébként 17 éves kora óta plasztikafüggő, és bár tudatosan sosem törekedett arra, hogy a műanyag babára hasonlítson, a médiának hála ez lett a sorsa. Több tucat műtét után pedig egészen az Egyesült Államokig utazott, hogy találjon egy orvost,

aki hajlandó elvégezni az újabb extrém beavatkozást.

„Csak egy Dr. Frankenstein létezik, méghozzá jogosan” – jegyezte meg az egyik szakember, akit felkeresett, ezzel is utalva arra, hogy nem hajlandó szörnyeteget faragni Galdiból.

Forrás: Facebook/ Mauricio Galdi

A férfinak egyébként akad egy női elődje is, a 25 éves Pixee Fox, aki nem rettent vissza a temérdek plasztikai műtéttől, csakhogy olyan alakja lehessen, mint kedvenc mesehősének, Jessica Rabbitnak. A nő nagyon elszánt: hat bordáját vágatta ki, ezután pedig a szeme színét is megváltoztatta.

Húsevő baktérium támadta meg az élő Ken babát

Rodrigo Alves megállíthatatlan, ha plasztikai műtétekről van szó: eddig 115 millió forintot szánt arra, hogy úgy nézzen ki, mint Ken baba, a legutóbb rajta elvégzett beavatkozásnak azonban súlyos szövődményei lettek. Rodrigo kis híján életét vesztette. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.