Létezik, hogy Kulka János már kutyát sétáltat: Állítólag igen!

2016.06.19. 11:51

Lapinformácók szerint jó hírek érkeznek a színészről: a legfrissebbek szerint János kifejezetten jó fizikai állapotban van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a minap kutyasétáltatás közben futottak össze vele.

"Budán sétáltam a gyerekekkel, amikor szembe jött velem Kulka János és a testvére, Janina" - mesélte egy a szemtanú a Borsnak.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Először fel sem tűnt, hogy ők azok, csak amikor közel értek, akkor ismertem fel. Hiába volt meleg, sapka volt János fején, olyan vékony kötött, egészen a szeméig behúzva. Hogy csak álcázni akarta magát, vagy elrejteni a műtétje nyomait? Azt nem tudom" - tette hozzá a rejtélyes informátor, majd így folytatta:

"Mindenesetre meglepően jól nézett ki. Újra olyan volt, mint amikor színházban láttam, szép tartása volt, egyenes háttal lépkedett, büszkén és kifejezetten jó kondícióban lévőnek tűnt. Egy helyes kutyát sétáltattak, talán Labradort vagy Golden Retrivert.

János fogta a pórázt, ami azt jelenti, hogy jó kondiban van, hiszen az eb bármikor elránthatná, ha nem lenne elég erős"

- fejtegette az olvasónk, aki reméli, hogy János hamarosan színpadon áll majd.

"Egyedül a szeme csillogása nem volt olyan erős, mint régen" – meséli a találkozás legmeghatóbb pillanatát a névtelen informátor.

"RÁM MOSOLYGOTT, ÉN PEDIG VISSZA, AKKOR LÁTTAM A SZEMÉBEN EGY CSEPPNYI ELCSIGÁZOTTSÁGOT. DE MAJD ÖSSZESZEDI MAGÁT ÉS ÚJRA JÁTSZIK NEKÜNK!"

Kulka Jánosszínészkutyasétáltatás