A nagybeteg Gálvölgyi hamarosan visszatér a színpadra

Fotó: Bielik István - Origo -
színpad betegség vese Gálvölgyi János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél hete került kórházba Gálvölgyi János, a színész veseproblémákkal küzd. Emiatt nem tudott ott lenni lánya esküvőjén, és több előadása is elmaradt, de több már nem fog. A színművész vissza akar térni a színpadra.

Azt tervezi Gálvölgyi János, hogy hó végén már újra a színpadon lesz, és szórakoztatja a közönséget. Ez természetesen azt is jelenti, hogy a színművész egyre jobban érzi magát, de azért még mindig ellátásra szorul.

Fotó: Bielik István - Origo

Gálvölgyinek legközelebb 11 nap múlva kellene színpadra állnia, a Bors információi szerint pedig ott is lesz az előadáson. A jegypénztárban megtudták, a színész nem mondta le a fellépést, ahogy egy későbbi előadását sem. Az augusztusban induló Ének az esőben című darab valamivel bonyolultabb eset, ott ugyanis még a próbákon is részt kellene vennie, de kiderült, hogy ezzel sem lesz baj. "A korábbiakon részt vett Gálvölgyi János, és legközelebb majd csak augusztus elsején áll össze ismét a csapat. A tervezett budapesti, másik szereposztás minden szereplője tanulja a szerepet, így Jantyik Csaba is. Ők ketten alakítják majd R.F. Simpson producert. A Budapesti Operettszínház csapata nagyon drukkol kollégájuk mihamarabbi felépüléséért, és szeretettel várják vissza a produkcióba" - írta a színház sajtósa.

Elképesztő kulisszatitkok a függöny mögül: így készült az Ének az esőben!

Az Ének az esőben az egyik legbájosabb zenés film, amit valaha vászonra vittek, azonban elérkezett az idő, hogy Hollywood hőskorát idéző történet musicalváltozata a szegedi Dóm téren is elvarázsolja a nézőket. Hosszú, és olykor rögös út vezetett idáig, erről pedig a szuperprodukció rendezője Harangozó Gyula mesélt nekünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.