Horrorbaleset: Szétszakadt Kucsera Gábor bokája

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor -
Tápai Szabina bokasérülés Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, az Édes élet férfi sztárjai focicsapatot al­kotnak, és megmérkőznek egy veterán válogatottal. A Berki Krisztián, Curtis, Kucsera Gábor, Pintér Tibor négyes még bizakodásra is adhatna okot, azonban az Alekosz, Emilio ékpár alapos fejtörést okozhatott alkalmi edzőjüknek, Urbán Flóriánnak. A mérkőzés azonban sajnos nem ezért lett emlékezetes, legalábbis Kucsera Gábornak.

"Már az ötödik percben szétszakadt a bokám" - panaszkodott a Borsnak Kucsera, majd felidézte a horrorsérülést. "A strandon fociztunk, a fűben, de elég hepehupás volt a talaj. Ahogy fordultam és letámasztottam a lábam, hatalmas reccsenést hallottam és összeestem.

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor

Anno az olimpia előtt is ugyanilyen sérülést szenvedtem, akkor meg is műtöttek. Most hat hét alatt gyógyulok majd meg, rehabilitációra járok és bokamerevítőt hordok. Az a szerencse, hogy a nyaraláson már túl vagyunk a családdal" – magyarázta.

Pénzkidobás lenne a terhesvitamin? http://www.life.hu/drlife/20160713-a-terhesvitamin-penzkidobas-a-kismamak-szamara-egy-kutatas-szerint.htmlEgy friss kutatás szerint a várandósság alatt javasolt étrendkiegészítő készítmények szedése semmilyen egészségjavító hatással nem rendelkeznek, és pénzkidobásnak nevezték az ilyesféle szerekre költött összegeket. Dr. LifeOrigoVégre! Előzetesben a megerőszakolt kétéves kislány szüleihttp://www.life.hu/drlife/20160717-elozetesben-vannak-a-megeroszakolt-keteves-kislany-szulei.htmlEgy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság J. Sz. Bernadettet és H. L. Józsefet, akikkel szemben kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt nyomoz a BRFK.Dr. LifeOrigoAz életmód fontosabb, mint a genetika? Így gazdálkodj a szülői örökségeddelhttp://www.life.hu/drlife/20160714-az-egeszseg-megorzesenek-szempontjabol-fontosabb-az-eletmod-mint-a-genetika.htmlA The U.S. Centers for Disease Control meghatározása szerint egészségünket 43%-ban határozza meg életmódunk, 19%-ban környezetünk, 27%-ban öröklött tulajdonságaink, és csupán a fennmaradó 11% az egészségügyi viszonyok függvénye. A szülői örökség tehát adott, ám hogyan tudunk jól gazdálkodni vele? Dr. Life--Ez lehet a fogyókúrázók csodafegyverehttp://www.life.hu/drlife/20160716-a-viz-a-fogyokurazok-csodafegyvere-fogyokura-elhizas.htmlKutatók szerint a víz lehet a titkos fegyver a fogyókúrázók kezében. Akik keveset isznak, azoknál 50 százalékkal megnő az elhízás kockázata azokhoz képest, akik gondoskodnak az elegendő folyadékbevitelről. Dr. Life--Nem igazak a fertőzésről szóló hírek: Rékasi cáfolhttp://www.life.hu/drlife/20160716-rekasi-karoly-a-baratok-kozt-szinesze-mrsa-fertozest-kapott.htmlRékasi Károly tavaly nyári balesete óta többször szorult kórházi ápolásra. Lapinformációk szerint a legnagyobb gondot a sérült lábában - amelyet többször is műteni kellett - terjedő MRSA fertőzés okozza. Dr. Life--Megfájdult a lábad séta közben? Komoly bajt jelezhethttp://www.life.hu/drlife/20160712-a-labfajdalom-komoly-bajt-jelenthet-mint-az-erszukulet-vagy-a-visszer-problema.htmlBár gyakori tünet, lábfájdalommal mégis csak hónapok avagy évek múltán fordulnak csak orvoshoz a betegek. Pedig minél előbb kiderül a probléma, annál eredményesebben kezelhetők a fájdalmat kiváltó okok. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.