Hujber Ferenc kórházba került? - A színész azt nyilatkozta, jól van

Forrás: RTL Sajtóklub -
Hujber Ferenc színész kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint Hujber Ferenc újra kórházba került. A hírek szerint csütörtökön éjjel lett rosszul. A színész a Life.hu-nak nyilatkozott: azt állítja, jól van. 

Csütörtök éjjel rosszul lett a színész, és kórházba szállították. Állapotáról hivatalosan egyelőre nem mondanak semmit, de a Blikk úgy értesült, hogy nem sokkal beszállítása után a színész

saját felelősségére elhagyta az intézményt.

A napilap megkereste Hujber feleségét, Khell Cynthiát és a színész családját, de egyelőre nem adtak tájékoztatást. A Life.hu Hujber Ferit telefonon érte el, a színész biztosított bennünket arról, hogy jól van. "Vihar a biliben, ha engem kontrollon látnak egy kórházban, azt hiszik történt valami! Jól vagyok, semmi gond" - nyilatkozta a színész, és hozzátette, "nem szeretné ha ezzel kapcsolatban további hirek szárnyra kellnének".

Forrás: RTL Sajtóklub

A színésznek korábban voltak már olyan egészségügyi problémái, amelyek miatt kórházi kezelésre szorult.

Napi plasztikrém: Madonna lett a női Frankensteinhttp://www.life.hu/drlife/20160722-az-57-eves-popdiva-madonna-ismet-megmuttette-magat.htmlKöztudott, hogy Madonna törzsvendégnek számít a plasztikai sebészeten, ám most úgy tűnik, hogy nem elégszik meg ennyivel. Ismét kés alá feküdt, és megműttette a nagy valószínűséggel utolsó eredeti testrészét is... Dr. Life--Nacsa Olivér édesapját gyászoljahttp://www.life.hu/drlife/20160721-a-nepszeru-humorista-nacsa-oliver-az-edesapjat-gyaszolja.htmlA népszerű humorista nehéz időszakon megy keresztül, nemrég ugyanis elveszítette édesapját. Egyedül az vigasztalja, hogy még időben át tudták beszélni a szőnyeg alá söpört problémákat. Dr. Life--Íme, 3 dolog, amivel a kutyák jobbá teszik a párkapcsolatothttp://www.life.hu/drlife/20160713-3-ok-amiert-a-kutyasoknak-jobb-a-parkapcsolata.htmlEgy újabb kutatás szerint a kutyák javítják az ember életminőségét, csökkentik a stresszt, sőt, állítólag komoly betegségeket is képesek kiszimatolni. Dr. Life--Kiderült, hogy mi üthette ki a Soundon az öltözőjében talált lányokathttp://www.life.hu/drlife/20160712-kiderult-hogy-mi-uthette-ki-a-balaton-sound-egyik-fellepojenek-oltozojeben.htmlKét ájult lányt találtak a Balaton Sound sztárjainak öltözőjében, de sajtóértesülések szerint összesen hat fiatal tartott a DJ párossal a koncert után. A zenekar nyilatkozatában azt írta, nincs közük az eszméletlen lányokhoz. A fiatalok ismerősei azt állítják, hogy a lányok egy ismeretlen eredetű ital után lettek rosszul.Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoBárányhimlőnek indult, tragédia lett belőlehttp://www.life.hu/drlife/20160630-azt-hittek-oscar-langham-baranyhimlos-de-kiderult-hogy-rakos.htmlA 10 hónapos kisfiú egész testét piros kiütések borították, édesanyja azt hitte, hogy bárányhimlős, de amikor orvoshoz vitte a kicsit, kiderült, hogy sokkal veszélyesebb betegségről van szó. Dr. LifeThinkstockLehangolt vagy? Íme, az 5 legjobb természetes antidepresszánshttp://www.life.hu/drlife/20160627-ime-az-5-legjobb-termeszetes-antidepresszans.htmlMindenkinek vannak rossz napjai, de ha ez folyamatosan fennáll, akkor van egy jó hírünk! Összeállításunkban 5 antidepresszánst szedtünk össze, amelyek csak természetes összetevőket tartalmaznak és garantáltan segítenek! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.