Komoly beavatkozásra szorul Demjén Ferenc

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
operáció műtét Demjén Ferenc kartörés csontok beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónappal ezelőtt érte baleset Demjén Ferencet, le is kellett mondania a fellépéseit. Jobb felkarja törött el, a vállától a csuklójáig volt gipszben az énekes keze. Már lekerülhetett róla a rögzítés, de kiderült, hogy nem megfelelően forrtak össze a csontok.

Demjén Ferenc több mint egy hónappal ezelőtt tudatta rajongóival hivatalos Facebook-oldalán keresztül, hogy baleset miatt néhány fellépését le kell mondania. Eltört a jobb felkarja, ami miatt csuklótól vállig begipszelték a Kossuth-díjas énekes kezét.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Mostanra már lekerülhetett róla a rögzítő kötés, azonban kiderült, hogy a csontok nem forrtak össze rendesen, ezért operációra van szükség. "Meg kell operálni a karomat.

Nem úgy forrtak össze a csontok, ahogy kellett volna.

Most folyik az egyeztetés az orvosokkal, hogy mikor műtsenek, mert nem szeretnék koncertet lemondani. A rehabilitációm is a színpadon fog történni" - mondta a zenész a Borsnak. Hozzátette, nem fél a műtéttől, mert altatásban lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.