Demjén Ferenc baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenésznek le kellett mondania a hétvégi koncertjeit. 

A Facebook-oldalán osztotta meg a hírt menedzsmentje, miszerint a zenész jobb felkarja eltörött, vállától a csuklójáig be is gipszelték.

8 dolog, amit jó, ha minden nő tud a hüvelye egészségérőlhttp://www.life.hu/drlife/20160618-8-dolog-amit-jo-ha-minden-no-tud-a-huvelye-egeszsegerol.htmlDr. Ahmed Ismail londoni nőgyógyász szerint az egészséges vagina szagtalan, és tulajdonosa nem tapasztal égető, viszkető érzést, továbbá váladékozásra sem kerül sor. A szakember nyolc tanácsot oszt meg a nők szexuális egészsége érdekében. Dr. LifeOrigoLeégtél? Hasznos tanácsok, ha megtörtént a bajhttp://www.life.hu/drlife/20160615-napeges-es-leeges-eseten-hasznos-tanacsok.htmlA nyári programok kellemes velejárója a szikrázó napsütés, amely ellen – mint ahogyan azzal legtöbbünk tisztában van – védeni kell bőrünket. A megelőzés mindig jobb, ha azonban megtörtént a baj, a szakértők szerint érdemes a lehető leggyorsabban cselekedni, és a megfelelő módon kezelni a leégett bőrfelületet. Dr. Life--Itt a kánikula! - Sokak számára veszélyt jelent a hirtelen jött hőséghttp://www.life.hu/drlife/20160618-sokak-szamara-veszelyt-jelent-a-hirtelen-jott-hoseg.htmlSzeles Géza háziorvos szerint a hirtelen jött meleg a krónikus és keringési betegségben szenvedők szervezetét jelentősem megterheli, és felhívta a figyelmet a hőguta és a napszúrás megelőzésének fontosságára.Dr. LifeThinkstockA születés pillanatai: így zajlik le egy császármetszés lépésről lépésre (18+)http://www.life.hu/drlife/20160618-igy-zajlik-le-egy-csaszarmetszes-lepesrol-lepesre.htmlAz Egyesült Államokban a babák egyharmada császármetszéssel jön világra, de a világ többi részén is egyre gyakoribb, hogy így segítik világra a gyerekeket. Az okok mások és mások: vannak, akik a szüléssel járó fájdalmat szeretnék elkerülni, de sok esetben egészségügyi problémák miatt nem tudja egy édesanya a hagyományos módon megszülni gyermekét. Dr. LifeOrigoKiderült, miért fáznak a nők jobban, mint a férfiakhttp://www.life.hu/drlife/20160618-kiderult-miert-faznak-a-nok-jobban-mint-a-ferfiak.htmlA női test úgy működik, hogy a test középpontjában gyűjti össze a hőt, így az ujjak és a lábujjak hamarabb kezdenek fázni hideg időben. Ez az oka – többek között – annak, hogy az irodában a nők folyton fáznak, és otthon, a takaró alatt is gyakran találkozik hideg lábujjakkal párjuk.Dr. Life--Kóbor János: "Somló Tamás állapota súlyosabb, mint gondoltuk"http://www.life.hu/drlife/20160617-kobor-janos-szerint-somlo-tamas-allapota-sulyosabb-mint-gondoltak.htmlNapról napra egyre rémisztőbb hírek látnak napvilágot Somló Tamás állapotával kapcsolatban. Most Kóbor János árult el néhány megrázó részletet. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.