Agydaganattal küzd John Newman - Kiújult a rákja

Fotó: Bielik István - Origo -
agydaganat kiújulás John Newman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
4 év után az orvosok ismét rákos sejtet találtak John Newman agyában, ami azt jelenti, hogy kiújult az énekes agydaganata.

Rendkívül lesújtó hírrel fogadták John Newmant az orvosai. Az énekes 2012-ben számolt le agydaganatával, műtétek és sugárkezelések sora után. A veszélyes kór azonban nem hagyta sokáig nyugodni. Nem olyan rég kezelői ismét rákos sejteket találtak az agyában, ami azt jelenti, kiújult az agydaganata.

Fotó: Bielik István - Origo

A 26 éves énekes állítólag már néhány hónapja tudja, hogy újra fel kell vennie a harcot a betegséggel, de eddig csak a közeli barátai és a családja tudtak biztosat az állapotáról. John Newman azonban nemrég a nyilvánosság elé tárta a helyzetét, elmondta, még vár a műtéttel. "Mindig is volt esély arra, hogy kiújuljon, de

ez olyasvalami, amin kész vagyok keresztülmenni,

amikor eljön az ideje. Valamikor a következő évben" - nyilatkozta a sztár, ami azt jelenti, hogy nem fekszik egyből kés alá - írja a Telegraph.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.