John Travolta lánya gondokkal küzd: túlsúly és depresszió

depresszió John Travolta Ella Bleu Travolta túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Travolta és Kelly Preston lánya, ha teheti, messziről elkerüli a nyilvánosságot, de még a társaságot is. Befelé forduló lett, főként az utóbbi időben, ráadásul túlsúllyal is küzd.

Vékony és mosolygós kislány volt Ella Bleu Travolta, de az utóbbi időben teljesen megváltozott. Természetesen testvére halála közrejátszik abban, hogy kicsúszott a lány lába alól a talaj, de lassan már tarthatatlan, ami Ellával történik.

Ella Bleu Travolta 2013-ban Forrás: AFP

Befelé forduló és depressziós lett, John Travolta pedig nagyon aggódik érte. A lány azonban nem hajlandó beszélgetni, nem avatja be a szeretteit az érzéseibe. A színész mindenáron el szeretné vinni szakemberhez gyermekét, de ő makacsul ellenáll, amivel anyja Kelly Preston is egyetért. Ő ugyanis úgy gondolja, ezt majd kinövi.

Kiderült: maximum ennyi ideig élhet egy emberhttp://www.life.hu/drlife/20161011-egy-ember-maximum-115-evig-elhet.htmlEgy nemrég közzétett tanulmány szerint bár az utóbbi években egyre hosszabbá vált az emberek várható élettartama, a mostani tendenciát nézve nem valószínű, hogy bárki is tovább élne, mint 115 év. Dr. Life--Több mint 30 kilót hízott Janet Jackson a terhessége alatthttp://www.life.hu/drlife/20161014-tobb-mint-30-kilot-hizott-terhessege-alatt-janet-jackson.htmlMindenki elájult, amikor kiderült, hogy a most 50 éves Janet Jackson gyermeket vár. Az énekesnő első csemetéjét hordja a szíve alatt, kora miatt már önmagában veszélyes a terhessége, de még inkább azzá vált Janet súlygyarapodásával. Dr. Life--Párizsba utazott Kulka János – Egyedül hagyta el az országothttp://www.life.hu/drlife/20161014-parizsba-utazott-kulka-janos-szinesz-aki-felepult-a-strokebol.htmlBár a múltkor már színpadra is állt Kulka János, arra senki nem számított, hogy egyedül külföldi utazásra is vállalkozik. A stroke-on átesett színész úgy tűnik, teljesen jól van, és talán hamarosan erről a színházrajongók estéről estére meggyőződhetnek. Dr. Life--Különleges dolgokon van túl Soma Mamagésa – Kitisztította a méhéthttp://www.life.hu/drlife/20161013-kulonleges-dolgokon-van-tul-soma-mamagesa-kitisztitotta-a-mehet.htmlSomát már jó pár éve foglalkoztatja a méhtisztítás, és azt sem titkolja, ennek mi az oka. A napokban írt is egy hosszú bejegyzést a közösségi oldalára a témáról. Dr. LifeOrigoKiderült: ezért jobb, ha tanyán nő fel a gyerek, mint ha a városbanhttp://www.life.hu/drlife/20161010-a-tanyan-felnovo-gyerekek-egeszsegesebbek-mint-a-varosiak.htmlA Thorax című folyóiratban megjelent tanulmány szerint azok a gyerekek, akik tanyán nőttek fel, egészségesebbek és ritkábban fordul elő náluk allergiás megbetegedés, mint a külvárosokban és a belvárosokban felnőtt gyermekek körében. Dr. Life--Borzasztó kínok közt él a 6 éves kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20161013-daire-flanagan-hat-evesen-apert-szindromaval-szuletett-mar-20-muteten-tul-van.htmlMár a huszadik életmentő műtétén is túl van Daire, aki Apert-szindrómával született. A kisfiúról az orvosok azt hitték, születése után meghal, ma már azonban 6 éves, és a betegsége ellenére nagyon boldog. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.