Brutálisan őszinte fotó a szülés utáni állapotról

Forrás: Jillianharris.com -
Jillian Harris szülés anya test pelenka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki egyetért azzal, hogy a gyermek születése egy természetes dolog, mégis valóságos csoda, azonban alaposan megviseli az anya testét. Jillian Harris televíziós személyiség nem is próbálta elkendőzni az igazságot: pelenkában pózol az első szülés utáni fotóján.

Hirtelen végigsöpört az interneten Jillian Harris televíziós szülés utáni fotója, ugyanis olyat is meg mert mutatni, amit a legtöbb kismama inkább igyekszik eltitkolni. Azonban ez is hozzátartozik az igazsághoz, és Jillian úgy döntött, nem is titkolja el. Kisfiuk, Leo születése nem volt mentes az izgalmaktól, de a megérkezés boldog pillanata minden idegeskedést elfeledtet természetesen, azonban a test még sokáig őrzi a várandósság és a szülés megterhelő nyomait.

Forrás: Jillianharris.com

Nem véletlen, hogy Jillian szinte egyből a szülés után készült fotóján nem egy dögös fehérneműt viselt, ahogy egyébként a legtöbb sztár, hanem egy szivárgást felfogó pelenkaszerű bugyit. Ugyanis az a zavarba ejtően őszinte igazság, hogy sokaknak szükségük van ilyesmire, főként, ha természetes úton született a gyermekük!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.