Varnus Xavér édesanyja kórházba került

Fotó: Hajdú D. András -
operáció édesanya Varnus Xavér kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónap telt el csak azóta, hogy Varnus Xavér édesapja meghalt, máris megtörtént az újabb baj. A művész édesanyja lett rosszul otthonában, egy vérrög szabadult el a lábában. Xavér nagyon megijedt a hír hallatán, hiszen különlegesen jó kapcsolatot ápol mamájával.

Július elején érte szörnyű tragédia Varnus Xavért: édesapja elhunyt. Az orgonaművész a Facebook-oldalán egy szívbemarkoló posztban tudatta a szomorú hírt ismerőseivel. Alig telt el azóta néhány hónap, a sztárnak újabb szörnyűségen kellett keresztül mennie: édesanyja rosszul lett kőbányai otthonukban.

Fotó: Hajdú D. András

Ugyan Xavér már jó pár hónapja Berlinben él, a tragédia idején éppen Magyarországon tartózkodott, így egyből tudott segíteni, amikor érkezett a telefon. Az édesanyja lábában elszabadult egy vérrög.

"Borzasztóan megijedtem, amikor a fivérem felhívott, hogy édesanyám rosszul lett.

Az a szerencse, hogy napjában többször felhívjuk, ez most nagyon hasznos volt. Így történt, hogy panaszkodni kezdett, fájlalta a lábát, rosszul érezte magát. Azonnal bevitték a kórházba. Óriási szerencse, hogy még idejében érkezett, azóta már meg is operálták" - árulta el a hot! Magazinnak Xavér, aki különlegesen jó kapcsolatot ápol az édesanyjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.