Sebestyén Balázs és neje nagyon súlyos fertőzést kaptak

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
hányás hasmenés fertőzés Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető feleségével együtt súlyos fertőzést kapott el. A Morning Show műsorában tájékoztatták a hallgatókat, ugyanis Balázs nem tudott megjelenni, a fürdőszoba padlóján fekszik éppen...

Nem tudott részt venni Sebestyén Balázs a ma reggeli Morning Show-ban, Abaházi Csaba helyettesítette a műsorvezetőt. Jani és Feri természetesen elárulták a hallgatóknak, hogy miért van távol kollégájuk. Kiderült, hogy súlyos fertőzést kapott el Balázs és a felesége.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A fürdőszoba padlóján fekszem"

- üzente meg Balázs a reggeli adásban. Vadon Jani pedig hozzátette, tegnap egy étteremben voltak, ott kapták el a veszélyes hányást és hasmenést okozó vírust, ami könnyen kiszáradáshoz vezethet. Ilyen betegség esetén a felnőtteknek is nagyon kell vigyázni, hogy megfelelően pótolják az elvesztett folyadékmennyiséget, ugyanis hamar kórházba kerülhetnek. Arról nem beszéltek a műsorban, hogy Balázs mikor tud, ismét csatlakozni hozzájuk, de nincs sok ideje felépülni, ugyanis már csak másfél hétig hallhatjuk őket reggelenként.

Sütő Enikő szerint ő a felelős azért, hogy nem lett gyerekehttp://www.life.hu/drlife/20161104-sajat-hibajabol-nem-lett-gyereke-suto-enikonek.htmlTöbbször is szeretett volna anya lenni Sütő Enikő, de hiába próbálkozott és reménykedett, a baba nem akart megmaradni. Sokszor esett teherbe, de mindannyiszor elvetélt, ami szerinte az ő hibája volt. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huHalálos betegre szoláriumozta magát egy édesanyahttp://www.life.hu/drlife/20161107-a-sok-szolariumozastol-lett-rakos-egy-no.htmlA 3 gyerekes édesanya annyira túlzásba vitte a szoláriumozást, hogy mindösszesen 8 hét maradt hátra az életéből. Dr. LifeThinkstockHárom hétig volt orgazmusa szülés után egy nőnek http://www.life.hu/drlife/20161107-szules-utan-harom-hetig-volt-orgazmusa-egy-nonek-emily-street-egy-extrem-anya.htmlEmily Street már a szülése előtt felkészült a rá váró eseményekre. A nő egy hipnoszülési tanfolyamra is eljárt, mely nem várt reakciókat hozott a szülőszobában. Dr. Life--A rák választotta szét a fiatalokat – szívszorító történethttp://www.life.hu/drlife/20161107-a-rak-valasztotta-szet-a-fiatalokat-dramai-tortenet.htmlAmikor Jason Carrasco megtudta, hogy felgyógyult a rákból, a hírt mielőbb meg akarta osztani legjobb barátjával, Cass Nascimentóval. A sors fintora, hogy a lány akkor tudta meg, hogy neki viszont kiújult az agytumora. Dr. LifeOrigoBetegségek, amelyeket könnyen összeszedhet a gyerek, akár az iskolában ishttp://www.life.hu/drlife/20161104-betegsegek-amiket-konnyen-osszeszedhet-a-gyerek.htmlMinden szülő tudja: az iskolai időszak egyet jelent a különféle megbetegedésekkel, amelyek kiválóan tudnak terjedni az egész nap egy légtérben lévő gyerekek között. Most összegyűjtöttük a leggyakoribbakat. Dr. Life--Rád hogyan hatnak a nehéz napok?http://www.life.hu/drlife/20161107-rad-hogyan-hat-a-menstruacio.htmlSzinte valamennyi nő megtapasztalja élete során, miért is nevezik azokat a bizonyos napokat olyan nehéznek: a menstruációt megelőző napok felpaprikázott hangulatától kezdve a sokszor kellemetlen mellfeszülésen át a fájdalmas görcsölésig. A Life.hu most felméri, hogyan éli meg a gyengébbik nem a havi vérzés időszakát. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.