Óriási hiba: előkerültek Diana hercegnő titkos orvosi leletei

Forrás: AFP -
Károly herceg Diana hercegnő lelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagyobb cég irodájában bukkantak rá Diana hercegnő és Károly herceg bizalmas orvosi dokumentumaira, amik évek óta lehettek ott egy dossziéba fűzve! Valaki óriási hibát vétett.

Évekig feküdtek Diana hercegnő és Károly herceg bizalmas orvosi leletei egy walesi cég iratszekrényében, mígnem az egyik munkatárs úgy döntött, kipakoljaa a régi komódokat. Ekkor bukkant rá a titkos dokumentumokra. Még a cég vezetői sem tudtak arról, hogy ilyen bizalmas információk vannak a birtokukban.

Diana hercegnő titkos orvosi leletei kerültek elő Forrás: AFP

Az 1980-as leletek főként a királyi pár bőrgyógyászának, Dr. Peter Copemannak a feljegyzéseit tartalmazza. Ezenkívül Diana hercegnő egy megindító levelét is megtalálták a dokumentumok között, amelyben köszönetet mondott az orvosnak. Az alkalmazott először azt hitte, hamisítványokra talált, de hamar rájött, hogy eredeti dokumentumokat tart a kezében.

"Én teljesen elképedtem. Ki tudja, mire használták volna fel ezeket, ha illetéktelen kezekbe kerülnek"

- mondta Maggie, aki rátalált a leletekre. Az iratokat természetesen visszajuttatták a királyi családhoz, akiknek szóvivője megköszönte a lelkiismeretes dolgozónak, hogy bizalmasan kezelte a leleteket - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.