Összeomlott a rákos színésznő, Shannen Doherty

Forrás: Valerie Macon / AFP -
Shannen Doherty rákbeteg Dr. Life Bűbájos boszorkák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shannen Doherty úgy harcol a rák ellen, hogy kimond mindent, ami bántja: így tett legutóbb is, amikor nagyon kiborult egy vizsgálaton. 

Shannen nemrég CT vizsgálaton volt, ahol saját bevallása szerint egy kisebb pánikrohamot kapott. Eredetileg úgy volt, hogy kontraszttal csinálják a vizsgálatot, ám a színésznő kiakadt és sírni kezdett, amikor az orvosok arról beszéltek, melyik eret kéne használni.

A nagy vitaminmítosz: mi árt, és mi használ?http://www.life.hu/drlife/20161121-vitaminok-es-etrend-kiegeszito-tablettak-szedese-art-vagy-hasznal.htmlEgy friss kutatás eredményei szerint sokkal többet költünk vitaminokra, mint fájdalomcsillapító gyógyszerekre. De valóban megéri? Tényleg hasznosak ezek az étrend-kiegészítő tabletták? Ennek jártunk utána dietetikus szakértőnk segítségével. Dr. LifeThinkstock13 év és 6 műtét után végre új arcot kapott a bosnyák kisfiú, Stefan Savichttp://www.life.hu/drlife/20161122-13-ev-es-6-mutet-utan-vegre-uj-arcot-kapott-a-bosnyak-kisfiu-stefan-savic.htmlA 17 éves fiú arcának bal fele egy ritka születési rendellenesség miatt eldeformálódott. Most azonban végre úgy néz ki, ahogy mindig is szeretett volna. Dr. LifeThinkstockKanye West bilincsbe verve került pszichiátriárahttp://www.life.hu/drlife/20161122-megbilincselve-szallitottak-korhazba-kanye-westet.htmlA rappert megbilincselve szállították egy pszichiátriai intézménybe. Dr. LifeRékasi Károly kapcsolatára sincs jó hatással a betegségehttp://www.life.hu/drlife/20161122-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-kapcsolatara-sincs-jo-hatassal-a-betegsege.htmlRékasi Károly megsegítésére adott koncertet a Republic együttes, de a színész csak fájdalomcsillapítóval tudta meghallgatni barátai előadását. Dr. LifeOrigoEzért eszünk többet, ha fáradtak vagyunkhttp://www.life.hu/drlife/20161116-ez-az-oka-annak-hogy-ha-faradt-vagy-tobbet-eszel.htmlHogy egy kevés alvással töltött éjszaka után kimerültebbnek, ezáltal pedig éhesebbnek is érezzük magunkat, nem új keletű téma. Egy nemrég készült felmérésből pedig kiderült, átlagosan mennyivel is fogyasztunk többet ezeken a napokon, és pontosan mit is okoz a szervezetben az alvásmegvonás. Dr. LifeThinkstockA férfi péniszére saját eljegyzési gyűrűje szorult ráhttp://www.life.hu/drlife/20161121-a-ferfi-eljegyzesi-gyurujet-a-peniszere-huzta-raszorult.htmlValószínűleg izgalmat akart csempészni szexuális életébe az a férfi, aki péniszgyűrű helyett a jegygyűrűjét húzta nemi szervére. Édesanyjának kellett kórházba szállítania a dél-afrikai férfit, ugyanis annyira feldagadt a pénisze, hogy nem tudta lehúzni róla a gyűrűt. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.