Törőcsik Mari fia, Son már egyre jobban van

Forrás: MTI/Kallos Bea -
betegség Son Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari nem olyan rég ünnepelte 81. születésnapját, de ajándékok helyet ő csak azt szeretné, ha teljesülhetne egy kívánsága: hogy fia és lánya egészségesek legyenek. Son ugyanis nemrég még az életéért küzdött.

Son ugyanis nemrég életveszélyes állapotba került, csak egy nagyon drága gyógyszernek köszönhetően menekült meg. A művésznő nem sokszor beszél gyermekeiről, de azt megosztotta, hogy válságos volt fiának az állapota, szinte teljesen lebénult.

Már nincs életveszélyben Törőcsik Mari fia: egyre jobban van Son Forrás: MTI/Kallos Bea

"Nagyon köszönöm a sok jókívánságot, szerencsére egy pompás születésnapi ebéddel ünnepeltünk, nagyon jól éreztem magam. Nekem már nem számítanak az ajándékok, egyetlen dolgot kívánok: a lányom, Teréz és a fiam, Son legyenek egészségesek és boldogok.

Szerencsére a fiam is egyre jobban van, javul az állapota, és bízom benne, hogy hamarosan meg is látogathat majd,

mert az biztos, hogy én már soha nem leszek annyira erős, hogy meglátogathassam Vietnamban" - nyilatkozta a Best Magazinnak a művésznő.

Halálos vírusokról szóló filmek, amelyek után biztosan rászoksz a kézmosásrahttp://www.life.hu/drlife/20161130-virusokrol-szolo-mozifilmek.htmlGyorsan terjedő vírusok, világméretű járványok, megőrült emberek, pánik és félelem – nem egy filmest ihletett már meg a halált okozó szupervírus fikciója, amelynek hála számos izgalmas filmalkotás közül válogathat a borzongásra és rettegésre vágyó néző. Most összegyűjtöttük a kategória legjobbjait. Dr. Life--Dundika nem pátyolgatja Majkát, ha beteghttp://www.life.hu/drlife/20161201-dundika-nem-engedi-majkanak-hogy-szenvedjen-ha-beteg.htmlMajka szívritmuszavarral éli az életét, de mivel az édesapja szívinfarktusban halt meg, ő is hajlamos minden furcsaság miatt szinte pánkba esik. Szerencsére azonban ott van mellette Hajni, aki nem pátyolgatja őt. Mellette hamar össze kell szednie magát a rappernek. Dr. Life--Ördög Nóra elárulta, mi a káros szenvedélyehttp://www.life.hu/drlife/20161201-ordog-nora-tudatos-anya-gyermekei-neveleserol-vallott.htmlÖrdög Nóra igyekszik minél tudatosabban élni és aszerint nevelni csemetéit is, de bevallota, hogy néha napján azért ők is képesek bűnbe esni.. Dr. Life--Nem vesz többé bikinit Caramel felesége, Szilágyi Szilvihttp://www.life.hu/drlife/20161130-nem-vesz-tobbe-bikinit-caramel-felesege.htmlA 22 éves Szilágyi Szilvi gyönyörű és karcsú a kislánya születése után, azt azonban már most tudja: bikinit bizony sosem fog többé felvenni. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoElismerte tettét Rékasi gázolója: A színész nem vétkes!http://www.life.hu/drlife/20161201-rekasi-karoly-szinesz-nem-vetkes-a-balesetebben.htmlPozitív fordulat Rékasi Károly ügyében. A színészt elgázoló férfi ugyanis beismerte, hogy ő volt a hibás a 18 hónappal ezelőtti balesetben. A nyomozás még tart, de ez jelentősen megkönnyítheti a másfél éve tartó ügymenetet. Úgy tudni, Rékasi az ügyvédjétől értesült a jó hírről.Dr. Life--Nem vesz többé bikinit Caramel felesége, Szilágyi Szilvihttp://www.life.hu/drlife/20161130-nem-vesz-tobbe-bikinit-caramel-felesege.htmlA 22 éves Szilágyi Szilvi gyönyörű és karcsú a kislánya születése után, azt azonban már most tudja: bikinit bizony sosem fog többé felvenni. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.