Michael Schumacher kezelésére milliárdokat költöttek az elmúlt években

Forrás: DPPI media/Francois Flamand -
pénz Michael Schumacher kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végzetes síbalesete miatt évek óta kómában fekszik Michael Schumacher, de a család nem adja fel. Mindenki azt szeretné, ha a világbajnok pilóta felépülne, ezért nem kevés összeget áldoznak a kezelésére. Az elmúlt években körülbelül 14 millió fontot költöttek Schumacher ellátására.

Mindenki szeretné, ha Michael Schumacher felépülne 3 évvel ezelőtti síbalesetéből. Az egykori pilóta évek óta kómában fekszik, ezalatt drasztikusan lefogyhatott, hiszen kizárólag infúzióval táplálják. A család mindent megtesz azért, hogy a világbajnok a legmegfelelőbb ellátást kapja, erre nem kevés összeget áldoznak.

A család mindent megtesz azért, hogy Michael a legmegfelelőbb kezelést kapja Forrás: DPPI media/Francois Flamand

A The Sun információi szerint, mióta Michael Schumacher kikerült a kórházból egy 15 fős csapat látja el a sportolót. Ez 115 ezer fontba kerül hetente, vagyis átszámítva 40 millió forintba. Az elmúlt két és fél év alatt tehát összesen körülbelül 13.8 millió fontot költött a család az egykori pilóta kezelésére, ez csaknem 5 milliárd forint! Azt azonban nem tudni, hogy javult-e bármit Schumacher állapota, ugyanis senki nem nyilatkozik arról, hogyan hatnak a kezelések a sportolóra, pedig mindenki szeretné tudni, mennyi esélye van a felépülésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.