Dráma! A bíróságon állt le a magyar zenész szíve

Forrás: Facebook/Cintula -
szívleállás Keresztes Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország első lemezlovasát, Keresztes Tibort a saját húga citálta pénteken bíróság elé. A tárgyaláson aztán a diszkós annyira felzaklatta magát, hogy a szíve felmondta a szolgálatot.

"Éreztem, hogy egyre jobban megy fel a pumpa, de arra nem gondoltam, hogy ez fog történni - mondta a Borsnak a diszkókorszak legendás alakja, hazánk legelső DJ-je. Cintula, azaz Keresztes Tibor pénteken egy budapesti bíróságon összeesett, mert megállt a szíve. Szerencséjére a mentősök rendkívül gyorsan a helyszínre értek, és azonnal újraélesztették, így már túl van az életveszélyen.

A lap úgy tudja, hogy az egykori Sláger Rádió hangja sosem volt beteg, kiegyensúlyozott életet él, 71 évesen is hetente járt fellépni, óriási tömegek előtt pörgetve a lemezeket. Mindig jó kondícióban volt - mint mondja a szép lányoknak köszönhetően -, ezért is érte derült égből villámcsapásként a pár percig tartó szívmegállás.

Cintula, azaz Keresztes Tibor Forrás: Facebook/Cintula

"A húgommal mindig rossz volt a kapcsolatunk, nem vagyunk jó testvérek" - mondta a diszkós. "Állítom, hogy ő tette tönkre az édesanyánkat is, és most, amikor meghalt az apánk, én jövök, engem talált meg. Pénzt akar, ezért került elő, miután évekig nem láttam. Skóciában él, de megneszelte, hogy az apánk után esetleg kaphatna valamit - ami nem jár neki egyébként -, és engem bíróság elé rángatott" - ismerteti a részleteket Cintula.

"Engem, aki soha életemben nem voltam még bíróságon, azt sem tudom, hogy mit kell ott mondani. Életem első pere, és a saját húgomnak köszönhetem! A bírósági tárgyalás felért egy marha nagy pofonnal. Akármit mondtam, az nem érdekelte a bíróságot, a húgom meg összevissza, igaztalan dolgokat hadovált. Rettenetesen felhúztam magam. Aztán, egyszer csak elsötétült minden, és egy kórházi ágyon ébredtem. Az orvosom elmondása szerint 200 fölött volt a vérnyomásom, és megállt a szívem. A mentősök gyors reakciójának köszönhetem, hogy most itt vagyok, hogy élek.

Nehezen viselem a kórházat, számomra ez idegen közeg. De persze igyekszem türelmes lenni. Épp most jövök egy értágító beavatkozásról, ezt rendszeresen elvégzik rajtam még egy ideig, aztán mehetek csak haza. Remélem, minél előbb újra zenélhetek.

Magának kösznheti? Kiderült, mitől lett beteg Szabó Zsófihttp://www.life.hu/drlife/20170114-szabo-zsofi-elarulta-mitol-lett-inzulinrezisztens.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi inzulinrezisztenciával küzd, amiről bátran beszél a nyilvánosság előtt. Most azt is elárulta, mi okozhatja nála a betegséget.Dr. LifeOrigoÁllítják: Ismét kórházba került Törőcsik Marihttp://www.life.hu/drlife/20170114-torocsik-mari-szineszno-ismet-korhazba-kerult-allitjak.htmlSúlyos egészségi gondokkal küzd, de a hírek szerint nem veszélyes Törőcsik Mari állapota, akit lapinformációk szerint egy budapesti kórházban kezelnek. Dr. Life--Csak hétvégén van időd a testmozgásra? Így is sokat tehetsz magadérthttp://www.life.hu/drlife/20170112-mar-a-heti-egyszeri-vagy-ketszeri-sport-is-ugyanolyan-jo-hatassal-van-az-egeszsegre.htmlNehezedre esik időt szakítani az edzésre a rohanó hétköznapokban? Egy friss kutatás szerint mindezzel egyáltalán nincs probléma, hiszen már egy heti egy vagy két alkalommal űzött kiadós mozgásforma is ugyanolyan hatásos lehet. Dr. LifeThinkstockKocsis Tibit síbaleset érte Ausztriában http://www.life.hu/drlife/20170113-sibalesetet-szenvedett-kocsis-tibi.htmlKocsis Tibor kedvenc sportjának hódolt Ausztriában, mikor a váratlan baleset bekövetkezett. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoDurva: Meghalt a fiú, akit a játékfüggősége tett beteggé http://www.life.hu/drlife/20170113-meghalt-egy-jatekfuggo-fiatal-xboxozas-kozben.html12 órát játszott a fiatal fiú, majd egy vérrög végzett vele. Játékfüggőként szinte sosem mozdult ki otthonából, ez okozta a betegséget. Dr. LifeOrigoMiss Italy egykori versenyzője örökre megvakulhat: savat öntött barátja az arcábahttp://www.life.hu/drlife/20170113-az-egykori-szepsegkiralyno-jelolt-gessica-notaro-megvakulhat-savval-ontotte-le-baratja.htmlAz elhagyott barát bosszút állt, és savat öntött az egykori Miss Italy-versenyző arcába. A 28 éves Gessica Notaro súlyos égési sérüléseket szenvedett, orvosai attól tartanak, hogy elveszítheti látását. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.