Tahi Tóth László: "Éreztem, hogy valami nagy baj van"

Fotó: Mudra László - Origo -
Tahi-Tóth László rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tahi Tóth Lászlót a színpadon érte utol egy súlyos rosszullét. Ennek ellenére hősként végigjátszotta a darabot, és csak utána szállt be a mentőbe.

"Az előadás alatt szédültem, fájt a fejem. Éreztem, hogy valami nagy baj van, de nem akartam cserbenhagyni a színházat és a közönséget. A súgó és a kollégák mindent megtettek értem, segítettek a szövegben, de így is tévesztettem, az egyik dalnál, amit remélem, nem vettek észre a nézők" – mondta a Story magazinnak.

Tahi Tóth László Fotó: Mudra László - Origo

Egy alkalommal kirohantam a színpadról az öltözőbe egy gyógyszerért, annyira fájt a fejem. Köszönöm a sok üzenetet, SMS-t, jókívánságot, igyekszem minél előbb színpadra állni."

"Nekem először annyit mondtak, hogy iszonyatosan erős fejfájás tört rá. Bevett rá egy fájdalomcsillapítót, és színészkollégái segítségével végig tudta csinálni az előadást, még a tapsrendnél is ott volt"nyilatkozta korábban Szilvia, Tahi Tóth László felesége.

Úgy tudni, egy ér nyomja a színész agyát, amit operálni kell. Úgy volt, hogy Tahi Tóth Lászlót február 3-án, pénteken operálják meg. A színész agyműtétre vár, de váratlanul el kellett halasztani az operációt. Erről itt írtunk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.