Átesett a műtéten Tahi Tóth László: úgy tűnik, jól van

Fotó: Mudra László - Origo -
operáció Tahi-Tót László művész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színművész átesett az előre eltervezett agyműtéten. Úgy tűnik, a beavatkozás jól sikerült.

Ahogy azt már a Life.hu is megírta, Tahi Tóth László egy előadása közben lett rosszul, majd a darab végeztével kórházba is szállították. Az orvosok úgy vélik, hogy egy korábbi stroke-ból visszamaradt szövődmény okozza a jelenlegi problémát.

Tahi Tóth László átesett az agyműtéten Fotó: Mudra László - Origo

A műtétet eredetileg péntekre tervezték, de végül tegnap délelőtt került sor a beavatkozásra.

"A műtét előtti reggel bent voltam nála, de már nem tudtam beszélni vele, altatták. Megvártam, amíg betolták a műtőbe, borzasztó érzés volt" – mesélte a 73 éves színész felesége.

Tahi Tóth azonban úgy tűnik, már túl van a nehezén, ugyanis a műtét után az orvosainak már jelezte, hogy kezd magához térni. Felesége, Kárászy Szilvia az esti órákban meglátogatta, és nagyon várják a mihamarabbi felépülést – írta meg a Blikk.

Ettől lesz kiolthatatlan a férfilibidó - Életmódtippek!http://www.life.hu/drlife/20170208-libido-serkento-tippek-ferfianak.htmlSzeretnél Valentin-nap alkalmából brillírozni a párod előtt, de nem tudod hogyan hozhatnád magadat formába? Íme, néhány tipp a változtatni vágyó férfiaknak. Dr. Life--Sikeresen megműtötték a 10 éves faember-szindrómás kislánythttp://www.life.hu/drlife/20170208-sikeresen-megmutottek-a-faember-szindromas-lanyt.htmlŐ volt az első és eddig egyetlen faember-szindrómával élő kislány, de talán sikerül végleg megszabadulnia a betegség okozta kellemetlenségektől. Dr. Life--Britney Spears húgát hibáztatják a kislánya sérüléseiérthttp://www.life.hu/drlife/20170207-jamie-lynn-spears-bune-miatt-kerult-korhazba-meddie.htmlJamie Lynn Spears meggondolatlanul viselkedett, és talán ez okozhatta a kislánya balesetét is... Dr. Life--Sztáranyukák, akik 40 felett vállaltak gyerekethttp://www.life.hu/drlife/20170207-sztaranyukak-akik-40-felett-szultek-gyereket.htmlBiológiai szempontból a 20-30 éves kor közötti időszakot tartják a legmegfelelőbbnek gyermekvállalás szempontjából. Ugyanakkor egy nő számára a legtöbbször nem csupán ez a családalapítás egyedüli aspektusa. Most bemutatunk nyolc sztármamit, akik már bőven negyven felett jártak, amikor anyai örömök elé néztek. Dr. LifeOrigoRohamot kapott L.L. Junior kisfia, Lacika - Kórházban ápoljákhttp://www.life.hu/drlife/20170208-rohamot-kapott-l-l-junior-kisfia-lacika-korhazban-apoljak.htmlKórházba került L.L. Junior kisfia, Lacika. Éjszaka kapott rohamot. Dr. Life--„Ha az ember görcsösen akarja a változást, sehova sem jut" – Interjú Szabó Rékávalhttp://www.life.hu/drlife/20170206-szabo-reka-a-valtozasrol-valtoztatasrol-es-ujjaszuletesrol-interju.htmlBőven túl vagyunk az új év kezdete körüli izgatottságon, a fogadalmak megszegésén, miközben a változás és a változtatás iránti igényünk még mindig tart. Létezik-e mindenkori újjászületés? Akár a téli fásultság kellős közepén? Erről beszélgettünk Szabó Rékával, a Tünet Együttes vezetőjével, akinek soron következő előadása kapcsán most nagyon is aktuális ez a téma. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.