Megtámadja az ítéletet Dávid Tamás, az álorvos, aki C-vitaminnal gyógyított

Forrás: TV2/Mokka -
kuruzsló Dávid Tamás C-vitamin ítélet álorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kuruzslással vádolják és két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott az az állatorvos, aki magát rákkutató professzorként adta ki és évekig nagy dózisú C- vitaminnal kezelte daganatos betegeit.

Nem jogerősen egy év börtönbüntetést kapott Dávid Tamás, két évre felfüggesztve, kuruzslásért. Az állatorvos ugyanis 2010 és 2015 között rákos betegeket kezelt életmódváltással és intravénás C-vitaminnal. 1964-ben szerzett állatorvosi diplomát, de semmilyen más képesítése nem volt, így természetesen nem kezelhetett volna sem rákos, sem másmilyen betegeket.

Megtámadja az ítéletet Dávid Tamás Forrás: TV2/Mokka

Az ítélet után a Mokkában mondta el véleményét az ügyről az orvos, szerinte csak a hatalmas kemoterápiás lobbi miatt ítélték őt el. "Kitüntetéseket kaptam az egész világon kutatási eredményeimért, az osztrák becsületrend keresztjétől kezdve, a nemzetközi békedíjig, címzetes egyetemi tanár vagyok a limai egyetemen. Amit mi csináltunk az arról szólt, hogy az osztrák kormány megbízásából, kutatómunkát végeztünk, először egy ortopéd sebészetit, amiből világszabadalom lett. Először nagy kutyákon végeztük el azt a sebészeti eljárást, amit aztán a humán sebészet átvett" - kezdte Dávid Tamás, aki leszögezte, megtámadják az ítéletet. Kiderült, hogy a felesége fiatalon halt meg rákban, ekkor határozta el, hogy megtalálja a gyógymódot. Szerinte azért ítélték el, mert nem mehet szembe a kemoterápiás lobbival.

"A világ egyik legerősebb lobbija. A kemoterápiából ezerszáz milliárd dolláros nettó bevétel származik.

Minden más, ami nem kemo és sugár, azt eltüntetik és ellehetetlenítik" - mondta, hozzátette, ő harminc éve rákkutató és szerinte boszorkányüldözés folyik ellenük.

Így edzi testét Gáspár Evelin- Videó!http://www.life.hu/drlife/20170222-gaspar-evelin-edzos-videoja.htmlGáspár Evelin hihetetlen formában van, legutóbbi videóján megmutatta, milyen brutális súlyokat képes megmozgatni együltő helyében. Dr. Life--Sztárok, akik halálos betegséget győztek lehttp://www.life.hu/drlife/20170217-sztarok-akik-halalos-betegseget-gyoztek-le.htmlA hírnév nem óv meg semmitől: a legnagyobb sztárokat is érhetik ugyanolyan csapások, mint bármelyik földi halandót. A Life.hu most összegyűjtött öt hírességet, akiknek sikerült megmenekülniük a halál torkából. Dr. LifeOrigoTemetése közben tért magához a tini http://www.life.hu/drlife/20170221-a-sajat-temetesen-ebredt-fel-a-tinedzser.htmlKumar Mareward 17 éves korában veszítette életét, ám a temetése közben magához tért. Dr. Life--Tévéműsorban boncoltak fel egy testet: Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170221-teveben-boncoltak-fel-egy-igazi-testet.htmlEgy új televíziós műsor látott napvilágot, amelynek keretein belül a biológiai ismereteinket próbálják tágítani a produkció megálmodói. Dr. LifeOrigoMegműtötték Val Kilmert: Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20170221-megmutottek-vil-kilmert.htmlVal Kilmer sosem vallotta be nyilvánosan, de mégis minden jel arra utal, hogy gégerákban szenved, sőt már meg is operálták. Dr. Life--Horkolásnak hitte férje haldoklását a nő http://www.life.hu/drlife/20170221-horkolasnak-hittek-a-ferfi-haldoklasat.htmlFelesége mellett fekve halt meg a férfi: a nő azt hitte csak horkol, pedig valójában fuldoklott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.