Ujlaki Dénes legyőzte a rákot, boldogan él hatodik feleségével

Forrás: katona.postr.hu -
Ujlaki Dénes színész rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évvel ezelőtt derült ki, hogy Ujlaki Dénes testét megtámadta a rák. A színész azóta jól van, hatásosnak bizonyultak a kezelések.

A színész végigcsinálta a kemoterápiát és a sugárkezeléseket, most tünetmentes. Betegségét férfiráknak hívja, és azt mondja, ha 6-7 évvel idősebb lett volna, már nem műtötték volna meg.

Ujlaki Dénes tünetmentes Forrás: katona.postr.hu

"Férfiráknak hívom. Tünetmentességi állapotban vagyok, ami azt jelenti, hogy nincs áttét. Végigcsináltam a kemoterápiát sugárkezeléssel. Van egy kor, ami fölött az embert már meg sem operálják, ha 6-7 évvel idősebb lennék, nem feküdhettem volna kés alá. Eszem, iszom azóta a gyógyszereket. Egyébként rengeteg fertőzést, köztük bőrfertőzést is elkaptam az intenzíven, amikor bent feküdtem. Bizony, megjártam az intenzív osztályt is. Félelmetes hely a kórház ilyen szempontból, mert tényleg igaz az, amit mondanak, hogy néha több nyavalyával jössz ki, mint amennyivel bementél" - mondta a színész a Borsnak.

Ujlaki boldogan él hatodik feleségével és nyolcéves kisfiával. A színész és felesége között 35 év a korkülönbség, de már 14 éve boldogok együtt. Ujlaki Dénes a színházban is újra aktív, három darabban is játszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.