Pachmann Péter plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pachmann Péter a Mokka műsorvezetője hiú embernek tartja magát és igyekszik minél jobb formában tündökölni a képernyőn: még a plasztikai sebész késétől sem riad vissza.

Várkonyi Andi műsorában vallotta be a népszerű műsorvezető, Pachmann Péter, hogy elgondolkozott már azon, hogy plasztikai beavatkozásra adja a fejét. A kor előrehaladtával már a szemránckrémek sem segítenek, így feleségével megvitatta a dolgot és komolyan elgondolkozott egy műtéten.

Pachmann Péter Fotó: Szabó Gábor/Origo

"Közvetlen kollégákat is láttam már, akik megcsináltatták, és nem akarok neveket mondani, de tök jól néznek ki. A feleségem mondta – bár tök jól néz ki ruha nélkül –, hogy lehet, hogy ő is változtatna azokon, amik a szoptatás után megváltoztak. Nekem így is tetszik nagyon, egyébként egyáltalán nem változott sokat, de ezek női dolgok, ha szeretné, tegye meg. Innen jött az is, hogy akkor én esetleg a szemem alját megcsináltatnám"- ecsetelte Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.