Diane Keaton bevallotta, hogy alkoholgondjai vannak

Forrás: The Picture Desk/n/a/Bob Marshak -
alkoholfüggőség Diane Keaton alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő elárulta a titkát: azért tud mindig humoros lenni, mert elég gyakran legurít egy-egy italt, még a forgatások alatt is. 

Az amerikai televíziós show-műsorok koronázatlan királynője minden alkalommal képes megnevettetni a közönségét. Ez azonban nemcsak annak köszönhető, hogy Diane Keatonnak fantasztikus humora van, hanem annak is, hogy a 71 éves színésznő ital nélkül nem tudja hozni a formáját.

Diane Keaton beismerte, hogy alkoholfüggő Forrás: The Picture Desk/n/a/Bob Marshak

Már a sminkszobában legurít jó pár pohár vörösbort, állítása szerint így vezeti le a frusztrációit. Legutóbb azonban balul sült el a dolog, mikor Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett. A sok ital hatására elvesztette a kontrollt, többször is leesett a kanapéról, furcsaságokat beszélt és folyamatosan vihogott.

A barátai aggódnak érte, hiszen szerintük Diane kezd átesni a ló túloldalára az alkoholfogyasztást illetően.

"Azt mondja, hogy neki ez a koktél az üzemanyaga, és ettől marad fitt és fiatalos. Az azonban nem normális, hogy felkeléskor ezzel indítja a napot, és délután már nem lehet vele értelmesen beszélgetni" – írta meg a Story magazin.

Alkoholelvonón volt Ben Affleck

A 44 éves amerikai színész, rendező kedden a Facebook-oldalán közölte, hogy az elvonókúra az első lépés volt talpra állása felé, és külön köszönetet mondott legnagyobb támogatójának, feleségének, Jennifer Garnernek, akitől 2015 óta külön él. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.