Hugh Jackman rákját már hatodszorra műtötték

betegség kiújulás rák Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész már 3 éve küzd az alapsejtes bőrrákkal, más néven bazaliómával. Jackman jól bírja a gyűrődést, de a családjáról ez már nem mondható el. 

Ahogy arról a Life.hu már beszámolt, Hugh Jackman 2013-ban beszélt először arról, hogy rákja van, amit meg kell műteni. Az instagram oldalára posztolt fotó már a műtét után készült, de akkor még senki nem tudta, hogy évekig fog küzdeni a kórral.

A múlt hónapban az ausztrál színész megint kés alá feküdt, mert az orrán lévő bőrrák ismét kiújult. Az operációt követően szintén a közösségi oldalára posztolt, és mindenkit megnyugtatott az állapotát illetően.

A családja azonban nem kezeli ennyire lazán a helyzetet, mint Jackman. A 48 éves sztár rendszeresen jár a vizsgálatokra, de a felesége, Debora-Lee képtelen megnyugodni, folyamatosan új gyógymódok után kutat, és teljesen kifordult magából a stressztől: alig eszik, alvászavarral küzd és a haja is erősen hullásnak indult.

A gyerekei is rendszeresn figyelmeztetik az édesapát, hogy használja az arcára kapott krémeket, ugyanis Hugh hajlamos elfeledkezni magáról. Az alapsejtes bőrrák az egyik leggyengébb rákfajta, ám egy cseppet sem veszélytelen, ezért nem szabad soha felügyelet nélkül hagyni - írta meg a hot!Magazin.

Lesújtó képek egy rákos kislány küzdelméről

Több, mint egy évvel ezelőtt diagnosztizáltak a 4 éves kislánynál neurobalstomát, ami egy rendkívül ritka agydaganat típus. Édesapja készített képeket a rákkal küzdő kislányról. Szívszorító látvány: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.