Osvárt Andrea másfél évig járt pszichológushoz

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
pszichológus depresszió Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába tűnik kívülről ragyogónak Osvárt Andrea élete, bizony ő is megjárta a poklot. Volt idő, amikor szakember segítségére volt szüksége a színésznőnek, hogy kimásszon a gödörből.

Osvárt Andrea keresett színésznő, de fényes karrierje ellenére volt idő, amikor nem érezte jól magát a bőrében. A sztár őszintén beszélt sötét időszakáról, amikor úgy érezte, hogy minden összeomlott körülötte. Nehezen, de sikerült túljutnia a problémáin, és bevallotta, élete legjobb befektetése volt az, amit a pszichológusra költött.

Osvárt Andrea nem volt mindig boldog Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Egy mély gödörben éreztem magamat. Fizikailag és lelkileg is le voltam strapálva, és egy idő után már úgy éreztem, hogy se előre, se hátra nem tudok lépni.

Nem tudtam, hogy mi a baj, csak azt, hogy nagyon rosszul érzem magamat a bőrömben. Súlyosan lefogytam és étvágyam sem volt"

- mondta Andrea, akin pszichológus segített. "Ahogy meghallottam segítő szavait, potyogni kezdtek a könnyeim. Ráébredtem, hogy ugyan párkapcsolatban élek, egyedül vagyok. (...) Volt egy nehéz természetű ember is az életemben, aki szinte tönkre tett és aljas módon tönkre is akart tenni. Ki kellett őt iktatni az életemből" - vallotta a színésznő, aki örül, hogy segítséget kért. "Életem legjobb befektetése volt, amit a pszichológusra költöttem" - árulta el a hot! Magazinnak Andrea, aki ma már boldog párkapcsolatban él magabiztos nőként.

Valóban ártalmatlanok a homeopátiás készítmények?http://www.life.hu/drlife/20170329-a-homeopatia-veszelyes-lehet.htmlTíz gyerek meghalt, körülbelül 400 pedig rosszullétről számolt be néhány hónappal ezelőtt – közölte akkor az amerikai Élelmiszer és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA). Az ügyben vizsgálatot indítottak, az ok hátterében pedig egy fogzást könnyítő homeopátiás szert sejtenek. Habár a készítmény gyártásával leálltak, mégis felmerül a kérdés: miért okozhat halált egy olyan szer, amely a homeopátia elvei szerint készült, így semmilyen mellékhatása nem kéne, hogy legyen? Dr. LifeThinkstockLejárt dezodor végzett a 12 éves Paige Daughtryvelhttp://www.life.hu/drlife/20170329-lejart-dezodor-vegzett-a-12-eves-lannyal.htmlLejárt dezodorral fújta be magát a 12 éves iskolás, nem sejtve, hogy borzalmas tragédia lesz a vége. A szervezete ugyanis összeomlott a kemikáliáktól, és már nem tudták megmenteni az életét. Dr. Life--Sági Szilárd A Nagy Duett miatt nem műtteti meg hangszálpolipját http://www.life.hu/drlife/20170329-sagi-szilard-mutet-helyett-a-nagy-duettes-szereplest-valasztotta.htmlIndul a TV2 sikerműsora, A Nagy Duett, benne rengeteg sztárral, köztük Sági Szilárddal. Nagy kockázatot vállal a sztár ezért a szereplésért, ugyanis polipot találtak a hangszálán, amit a produkció miatt nem műttet meg. Dr. Life--Meghalt Beyoncé rákbeteg rajongója http://www.life.hu/drlife/20170329-elhunyt-beyonce-rakos-rajongoja.htmlBeyoncé teljesítette egy haldokló rajongója kívánságát, aki nem sokkal ezután életét vesztette. Dr. LifeOrigoSztárok, akik súlyos figyelemzavarral küzdenekhttp://www.life.hu/drlife/20170328-sztarok-akik-adhd-val-vagyis-sulyos-figyelemzavarral-kuzdenek.htmlSzépek, sikeresek, gazdagok – és ADHD-val, vagyis figyelemhiányos hiperaktivitási zavarral küzdenek. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik korábban nyíltan vállalták betegségüket. Dr. LifeAFPCsodás nő lett az egykor csúf, áll nélküli lányból: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170328-gyonyoru-no-lett-a-csunya-tinilanybol.htmlElképesztő, de az áll nélkül született lányt megműtötték, ezért már többé nem bántják a külseje miatt. Gyönyörű lány lett belőle! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.