MC Hawer majdnem belehalt alkoholfüggőségébe

Forrás: Facebook/MC Hawer -
halál alkohol MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évtizedekig volt az alkohol rabja MC Hawer, szerettei könyörgésének ellenére sem tette le az italt. Eljött azonban az a pont az életében, amikor nem volt más választása. Ennek már 3 éve, és azóta sem nyúlt alkoholhoz, de függősége majdnem az életébe került.

Komoly függőséggel küzdött MC Hawer évtizedeken keresztül. 24 évig volt alkoholista, hiába könyörögtek neki a szerettei, az énekes nem tudta letenni az italt. Eljött azonban az a pont, amikor kénytelen volt leszokni, függősége különben megölte volna. MC Hawer már több mint 3 éve tiszta.

MC Hawer majdnem belehalt alkoholfüggőségébe Forrás: Facebook/MC Hawer

Majdnem belehaltam.

mondta a Ripostnakakinek karrierjében is törést okozott függősége

Cintulára újabb műtét vár: élőben közvetítené a beavatkozásthttp://www.life.hu/drlife/20170412-cintula-ujabb-muteten-esik-at.htmlÚjabb beavatkozáson fog túlesni Cintula, akinek az egész ország ismeri a hangját. Új eljárással műtik meg, miután januárban leállt a szíve a bíróságon. Dr. Life--Alvásproblémákkal küzdesz? Szüntesd meg őket ezekkel a módszerekkelhttp://www.life.hu/drlife/20170407-nehezen-alszol-el-ezekkel-a-modszerekkel-lekuzdheted-az-alvasproblemakat.htmlAz elegendő és minőségi alvás létfontosságú. Nem csupán a közérzeted, hanem a szervezeted és az agyad egészséges működése is múlik rajta. A rossz alvás olyan betegségekért tehető felelőssé többek között, mint a szív- és érrendszeri megbetegedések vagy a cukorbetegség, de még a túlsúly kialakulásának is kedvezhet. Ha a te szemedre is nehezen jön álom a nap végére, érdemes megfogadnod tanácsainkat. Dr. LifeOrigoModell lett a legfiatalabb petefészekrákos lányából, Peyton Linafelterbőlhttp://www.life.hu/drlife/20170411-modell-lett-a-legfiatalabb-petefeszekrakosbol-peyton-linafelterbol.html16 évesen diagnosztizálták Peyton Linafelternél a petefészekrákot, az orvosok szerint Amerikában ő volt a legfiatalabb, akit megtámadott ez a kór. A gyönyörű lány nem adta fel, küzdött a betegség ellen, és valóra váltotta álmát is: modell lett belőle. Dr. LifeOrigoTudományos igazságok a kopaszodásrólhttp://www.life.hu/drlife/20170411-ez-az-igazsag-a-kopaszodassal-kapcsolatban.htmlSokan azt gondolják, hogy a kopaszodás egy családon belül örökölhető tulajdonság. Főleg a férfiakat érdekli a kérdés, hogy mire számíthatnak? Dr. LifeThinkstockHurrá! Michael Bublé kisfia egyre jobban van!http://www.life.hu/drlife/20170411-michael-buble-kisfia-sikeresen-kuzd-a-rakkal.htmlA fél világ együtt szorít Michael Bublé kisfiáért, és úgy tűnik nem hiába: a kicsi egyre jobban van! Dr. LifeOrigoTóth Gabi lába megsérült egy próbán a Passio XXI előadása előtthttp://www.life.hu/drlife/20170410-toth-gabi-laba-megserult-egy-proban.htmlTóth Gabi fellépése is veszélybe került, ugyanis az egyik lába megsérült. Az énekesnő szerencséjére megfelelő segítséget kapott, így nem kellett kihagynia az előadást. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.