Nyolcéves albínó kislányért kapkod minden modellügynökség: Fotó!

modell fotó albinizmus kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 8 éves szibériai kislányt akar minden modellügynökség. Ritka betegsége teszi őt ennyire különlegessé. 

Nariyana egy szibériai kislány, aki azért lett híres, mert albinizmussal született, ami azt jelenti, hogy a 8 éves gyermekben nem termelődik színanyag. Ezért hófehér a bőre, és tejfölszőke a haja.

Fotó: Vadim Rufov

Emellé elképesztően szép arca van, úgy néz ki, mint egy igazi kis tündér. A családjában senki nem szenved hasonló betegségben, így ő az egyetlen szőke leszármazott.

Az édesanyja elmesélése szerint rendszeresen felkeresik őket, hogy Nariyana modellkedjen, de az anyja nem engedi a kislányt a reflektorfény közelébe.

Fotó: Vadim Rufov

"Majd felnőttkorában eldönti, mit szeretne csinálni. Egyelőre kisgyerek, aki szeret táncolni, rajzolni, és ez így van rendben"írta meg a Bored Panda.

Fotókon az albínó emberek hipnotizáló szépsége

A teljesen albínó emberek bőre és haja szinte tökéletesen fehér, a szemük pedig általában világos, amihez sokszor látászavarok is kapcsolódnak. Éppen ezért a legtöbben elszigetelve élnek a társadalomtól, ezen szeretett volna változtatni Julia Taitsy fényképész. Úgy döntött, egy gyönyörű fotósorozatot készít az albínó emberekről, amely kiemeli azok hipnotikus, már-már földöntúli szépségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.