Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A washingtoni székhelyű Christian Post szerint az egykori Forma-1-es pilóta hamarosan nyilvánosság elé állhat. Nem kevesebbet állítanak, mint hogy a tragikus balesetet szenvedett legenda jobban van, mi több, már szavakat is suttog.

Ugyan az egykori Forma-1-es pilóta családja nem beszél Michael állapotáról, és a menedzsmentje sem ad ki friss híreket, az ápolók állítólag "megtörték a csendet". Úgy vélik, sokat javult a 2013-ban síbalesetet szenvedett sztár egészségi állapota:

Állítják, Schumi jól reagál a kezelésekre, és már képes szavakat suttogni.

Michael Schumacher Forrás: AFP/Jose Luis Roca

Az amerikai újság cikke szerint az sem véletlen, hogy Schumacher közeli barátja, Ross Brawn nemrégiben megerősítette, hogy a hétszeres világbajnok a gyógyulás útjára lépett. A lap persze gyorsan hozzáteszi, hogy a Schumacher család hivatalosan nem reagált a hírekre, és nem is adott ki új információt. Teljes felépülést kívántak az egykori pilótának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.