Életmentő műtéten esett át Lajsz András

Forrás: Facebook -
Lajsz András szívműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar koktélkirály a kisfiával mozizott éppen, amikor rosszul lett. Mentővel vitték kórházba.

"Egy hete műtötték meg újra a szívemet. A kisfiammal voltam moziban, amikor hirtelen rosszul lettem a film közben, és egyből a sürgősségire szállított a mentő. Hétfőn már mondták az orvosok, hogy akkor a »szokásos szállodába megyünk«, ott akkor rögtön meg is műtöttek. Kiderült, hogy az egyik ér, ami a vért szállítja a szívbe, 99 százalékban elmeszesedett és elzáródott. Három nap után elhagytam a kórházat, de megeskettek, hogy otthon pihenni fogok. Ez persze nem nagyon megy. Most is bemegyek az éttermembe, majd valamikor délután érek haza. Egyre jobban vagyok, jelenleg tizenegyféle gyógyszert szedek" – mondta Lajsz András a Borsnak.

Laisz Andráson életmentő műtétet hajtottak végre Forrás: Facebook

Nem ez volt az első alkalom, hogy a mixernek problémája van a szívével. Tavaly műtötték meg először, és a beavatkozás során vissza kellett hozni a klinikai halálból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.