Törőcsik Mari még kórházban van, sem állni, sem menni nem tud egyedül

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
gyenge Törőcsik Mari kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari már 5 hete van kórházban, de egyelőre nem javul az állapota. Egyedül sem állni, sem menni nem tud, és étvágya sincs, de azért nem panaszkodik.

Törőcsik Mari velemi otthonában lett rosszul, onnan szállították a szombathelyi kórházba. Ennek már 5 hete, de a színművészt azóta is ott ápolják. Nem túl biztató az állapota, de rengeteg szeretetet kap, és ő hisz az érzelmek gyógyító erejében. Alig várja, hogy színpadra álljon, de a nyarat biztosan pihenéssel fogja tölteni.

Törőcsik Mari állni sem tud egyedül Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Egyedül sem állni, sem menni nem tudok, ha valaki két oldalról nem tart meg, eldőlök, mint egy zsák" – mondta Törőcsik Mari, akinek jólesnek a telefonhívások. "A szeretet gyógyít, ezt egyszer már megtapasztalhattam. Visszajöttem az életbe, mi ez most ahhoz képest. A nyarat majd végigpihenem, aztán szeptembertől irány a színpad" – árulta el a Story Magazinnak a nemzet színésze. Őszintén beszélt arról is, hogy most nincs jól.

Egyáltalán nem vagyok jól. Sétálni, menni egyedül nem tudok, nincs étvágyam, de az sem jó, hogy nem eszem,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.