Phil Collins kórházba került

Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Alan D West -
Phil Collins kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Phil Collins két koncertjét is le kellett mondani, ugyanis a sztár komolyan megsérült. Rossz lába miatt elcsúszott a fürdőszobában, és beverte a fejét.

Kórházba kellett szállítani Phil Collinst, ugyanis a sztár komolyan megsérült. A zenész este felébredt szállodájában, és ki akart menni a mosdóba, azonban elcsúszott. Egy korábbi műtét miatt az egyik lába rossz, ezért esett el olyan könnyen. Sajnos nagyon megütötte magát, kórházba kellett szállítani.

Phil Collins megsérült Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Alan D West

Phil Collins a fejét ütötte be, és még 24 órán át tartják megfigyelés alatt, mielőtt kiengednék. A zenésznek két koncertjét is le kellett mondania a baleset miatt, amiről a Facebook-oldalán tájékoztatták a rajongókat. A sztár maga is üzent: őszinte sajnálatát fejezte ki azért, hogy elmarad a fellépés, ugyanakkor megköszönte a rajongóknak a támogatást.

Ebben a luxuskórházban születtek George Clooney és Amal gyermekei - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170608-luxuskorhazban-szulettek-george-clooney-es-amal-gyermekei.htmlBoldog és egészséges ikreknek adott életet George Clooney felesége, Amal, és nem is akárhol. Egy igazi luxuskórházban születtek a csemeték, ahol egy szobáért 8000 fontot, vagyis több mint 2 millió forintot kell kifizetni. Dr. Life--Születési rendellenesség miatt nőtt farok a fiú hátára: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170608-istenitik-a-farokkal-szuletett-fiut.htmlHihetetlen születési rendellenességre bukkantunk: az indiai kisfiú hátából kinőtt egy hosszú, szőrös farok. Sosem láttunk még ilyet. Dr. Life--Szabó Zsófi aggódik férje egészségéérthttp://www.life.hu/drlife/20170608-ferje-egeszsegeert-aggodik-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi, mióta rájött, hogy szénhidrát-anyagcserezavara van, nem győzi felhívni a figyelmet a vizsgálatok fontosságára. Szeretné férjét is kivizsgáltatni, mert nem akarja, hogy bármi probléma felmerüljön. Dr. Life--Tudod, hogy mennyi fekáliát viszel be a medencébe?http://www.life.hu/drlife/20170531-eddig-nem-zuhanyoztal-strandolas-elott.htmlTúlzott óvatosság lenne az a tanács, hogy egy hasmenéses megbetegedés után, legalább két hétig ne menjünk strandolni? Te is elblicceled a tusolást, mielőtt beleugrassz a medencébe? A cikkünk után garantáltan ott fogsz állni a zuhanyzó előtt! Dr. LifeThinkstockJennifer Lopez egy kórházban fekszik?http://www.life.hu/drlife/20170607-korhazba-kerult-jennifer-lopez.htmlSzörnyű hírek keltek szárnyra a közelmúltban: állítólag Jennifer Lopez kórházban van. Dr. LifeOrigo6 kilós kislány született Floridában: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170607-oriasi-kislanynak-adott-eletet-egy-no-floridaban.htmlKülönleges eset történt Floriádban: 6 kilós kisbabát szült egy nő. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.