plasztikai műtét zsírleszívás fenék beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Connie kétségbeesetten kereste fel a két sztársebészt, ugyanis egy másik szakember hentes csúnyán elbánt a fiatal lánnyal: Fotók! 

A fiatal nő elmesélte, hogy többször is részt vett zsírleszíváson, és az orvosa úgy gondolta, hogy a hasából kinyert "töltőanyagot" jó ötlet Connie fenekébe tölteni.

Így nézett ki az elszúrt kezelések után Connie feneke Forrás: Botched

Ám az elképzelést már nem sikerült szakszerűen átültetni a fizikai valóságban, ugyanis a beavatkozásokat követően Connie feneke úgy megereszkedett, mintha egy 60 év körüli nő hátsója lenne.

A két sztársebész kezelésbe vette a méretes problémát Forrás: Botched

A plasztikai sebész ekkor különféle ötletekkel állt elő, hogy mivel szorítsák vissza a gravitáció hatására folyásnak indult popót: tegyen könyveket a nadrágjába, mert azok majd összefogják a szöveteket. Azt is kitalálta, hogy Connie tekerjen polifoamot a törzse köré.

Ilyen lett Connie feneke a rekonstrukció után Forrás: Botched

Nem meglepő, hogy a történetet hallgató Terry Dubrow éd Paul Nassif teljesen le volt döbbenve. Kezelésbe vették a pórul járt fiatal lányt, és megpróbálták kihozni az elszúrt fenékből, amit csak lehetett - írta meg a Eonline.

Balázs Klári túlságosan lefogyott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170627-nagyon-lefogyott-balazs-klari.htmlBalázs Klári pályafutása 40 éve indult, és még azóta is tart! Klárika folyamatosan odafigyel arra, hogy folyamatosan megújuljon, és a külsejére is, 12 kilót fogyott, bár sokak szerint túl sokat adott le! Ez Zsír!OrigoPolyák Lilla szerelme, Gömöri András Máté kigyúrta magát - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170626-gomori-andras-mate-kigyurta-magat.htmlPolyák Lilla szerelme, Gömöri András Máté hatalmas akaraterővel elképesztő izmokat növesztett. Íme, a kemény munkájának eredménye! Ez Zsír!--Béres Alexandra egy szörfdeszkán tornázik: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170626-szorfdeszkan-tornazik-beres-alexandra.htmlBéres Alexandra szereti a kihívásokat és az új dolgokat, éppen ezért nem meglepő, hogy neki jutott eszébe a nem mindennapi performansz: egy vízen úszó szörfdeszkán tornázott. Ez Zsír!OrigoPocakot villantott Kulcsár Edina: Fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20170626-pocakos-fotot-villantott-kulcsar-edina.htmlNem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalán Kulcsár Edina: megmutatta, hogy néz ki a gömbölyödő pocakja. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoKészíts fűszervajat házilaghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170531-keszits-fuszervajat-otthon.htmlA fűszervaj egy igazi nyári finomság, amibe rengeteg zöldfűszert tehetsz, így nem is kell más hozzá, csak egy tökéletes, ropogós bagett, és egy fürt paradicsom. Ez Zsír!ThinkstockTeljes kiőrlésű gabonával az elhízás ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170606-teljes-kiorlesu-gabonaval-az-elhizas-ellen.htmlEgy friss vizsgálat szerint, ha átállunk a teljes kiőrlésű gabonából készült élelmiszerek fogyasztására, azzal ugyanúgy vigyázni tudunk a súlyunkra, mintha naponta sétálnánk fél órát. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.