A világ minden tájáról posztol a műlábas túrázó

utazás Devon Gallagher amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi gondolkodás jellemző arra a fiatal lányra, akinek gyermekkorában leamputálták az egyik lábát. A világ legkülönbözőbb pontjairól posztol, és boldog. 

A 23 éves Devon Gallagher egy ismeretlen genetikai rendellenességgel született, melynek következtében 4 éves korában le kellett amputálni a jobb térde alá eső lábrészét. A lány azonban nem hagyta el magát, sőt, játékos utazássorozatot alkotott a szerencsétlen helyzetéből.

AmsterDAMN I'm cute #amsterdam #DAMN #dutch #netherlands

Devon Gallagher (@dev_gal) által megosztott bejegyzés,

"Két évente új lábat kapok, és ilyenkor mindig én dönthetem el, milyen stílusú legyen a protézis. Már számtalan verziót választottam, de egy nap úgy döntöttem: legyen a lábam tábla, amivel üzenni tudok. A családom persze nem örült, de a barátaimnak tetszett az ötlet" - mesélte Devon a DailyMailnek.

The other leg almost fell off during the hike up #hoppinaround #travel #barca #barcelona

Devon Gallagher (@dev_gal) által megosztott bejegyzés,

Azóta pedig Európa legszebb városaiból posztolt fotót, ám egy valami minden képen közös: Devon lábáról tudjuk leolvasni, hogy aktuálisan hol tartózkodik.

Vegetable off..3..2..1... BRUSSELSPROUTS

Devon Gallagher (@dev_gal) által megosztott bejegyzés,

Volt már Párizsban, Amszterdamban, Barcelonában, Brüsszelben, sőt még nálunk, Budapesten is. Köszönjük, hogy hozzánk is ellátogatott.

Paola Antonini féllábú modellélt őrül meg az internet

Sokan összetörtek volna attól a traumától, amin a fiatal lány keresztül ment. De Paola inkább magasabb fokozatra kapcsolt, és boldogabb mint valaha: Fotók!

Szexi fotót villantott Nádai Anikó http://www.life.hu/trend/20170715-igy-szexizik-a-hetvegen-nadai-aniko.htmlA csinos műsorvezető nem akármivel tölti a hétvégét: megmutatta magát szexi háziasszonyként. TrendOrigoGoldie Hawn megmutatta fiatalkori bikinis testét- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170714-goldie-hawn-bikiniben-foto.htmlGoldie Hawn már 71 éves, de még mindig elképesztő formában van. Ezúttal egy kis nosztalgia-utazásra indult és közösségi oldalán egy szuper dögös retró fotóját villantotta meg. TrendOrigoA szépségápolás útvesztői: vibrátor, tampon és óvszer sminkeléshezhttp://www.life.hu/trend/20170621-vibrator-ovszer-es-tampon-sminkszivacs-helyett-uj-beauty-trendek.htmlMi értelme van tamponnal vagy éppen vibrátorral sminkelni? Szerintünk semmi, néhány beauty blogger mégis kipróbálta a nem éppen hétköznapi technikákat. Szörnyülködésre fel! Trend--Őrült fehérneműk: a tevepata bugyitól a férfi csipkékighttp://www.life.hu/trend/20170619-orult-fehernemuk-a-tevepata-bugyitol-a-ferfi-csipkekig.htmlA trendbe szabott őrületnek nincs határa, és miért éppen a fehérneműk újragondolása maradt volna ki az emberi elme kreativitásából? Íme, 4 hihetetlen, de mégis létező fehérneműtrend. Trend--Kate Middleton megmutatta a dekoltázsát http://www.life.hu/trend/20170713-mellvillantos-dresszben-jelent-meg-katalin.htmlKatalin nemrég egy csodás ruhában jelent meg egy igazán különleges eseményen. Fantasztikusan festett, ám ezúttal jóval többet mutatott magából, mint szokott. Trend--Így szexizik bikiniben Varga Izabella: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170713-varga-izabella-szexi-fotot-posztolt.htmlNem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalára a Barátok közt szexi ügyvédnője: így élvezi a nyári jó időt Varga Izabella. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.