Elkezdte a kemoterápiát Benkő László

Fotó: Bielik István - Origo -
betegség Benkő László gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega együttes billentyűse nem habozott sokáig, már el is kezdték a kemoterápiát, hogy minél hamarabb meggyógyuljon. A zenész már alig várja, hogy újból színpadra állhasson. 

Bombaként robbant a hír, mikor kiderült, hogy Benkő László szervezetében rákos megbetegedésre utaló jeleket észleltek az orvosok. Később kiderült, hogy valóban errő van szó, a friss hírek szerint pedig már az is biztos, hogy rosszindulatú elváltozással áll szemben.

Benkő László kemoterápiával gyógyul Fotó: Bielik István - Origo

Éppen ezért Benkő és az orvosa nem sokat teketóriázott, már el is kezdték a kemoterápiát, ugyanis László kerek perec megmondta:

semmi nem érdekli, csak minél hamarabb gyógyulni szeretne.

"Nem érdekel az sem, ha a kezelések hatására kihullik a hajam, vagy ha lefogyok egy kicsit. Az a lényeg, hogy mihamarabb túl legyünk ezen, mert nekem a színpadon van a helyem, a zene képes igazán meggyógyítani!" -mondta a zenész.

Benkő László rákos: "Ne essünk kétségbe"

Mint ismeretes, hetek óta várta daganatos betegsége vizsgálatának eredményét az Omega billentyűse. Sajnos Benkő László rossz híreket kapott, most pedig azt is elmondta, hogyan érez ezzel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.