Autóbalesetet szenvedett Aaron Carter

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jerod Harris -
Aaron Carter baleset énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt komolyabb baj. 

A 29 éves énekes körül komoly gondok lehetnek mostanában, hiszen nemrég egy interjúban sírva mesélt a problémáiról. A csontsoványra fogyott sztár többek között a kábítószer-függőségéről is vallott, ami megdöbbentette a rajongóit.

Aaron Carter szerencsésen megúszta a balesetet Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jerod Harris

Most pedig autóbalesetet szenvedett, melynek következtében az autója csúnyán összetörött, de ő maga is megsérült. Fáj a karja és a lába, illetve a kidurrant légzsákok miatt az orra is betörött.

Ám Aaron még így is hálás és boldog, mert elmondása szerint sokkal rosszabbul is járhatott volna.

"Minden rendben. Köszönöm az aggodalmat és a szeretet. Szerencsére mindenki jól van, és emiatt nagyon boldog vagyok" - írta meg a DailyMail.

Oszter Sándor édesanyja kórházban fekszik: a halálára készülhttp://www.life.hu/drlife/20170907-oszter-sandor-edesanyja-korhazban-fekszik.htmlA bíróságra járkál Oszter Sándor, de egy családi probléma miatt rövidebbek a tárgyalási napok: a színész édesanyja kórházban van, a művész szerint már készül a halálra. Dr. Life--Demenciában szenved a dán királynő férjehttp://www.life.hu/drlife/20170907-demenciaban-szenved-a-dan-kiralyno-ferje-henrik-herceg.htmlDemenciában szenved Margit dán királynő férje - jelentette be szerdán a királyi udvar.Dr. Life--Resham Khan modellt savval öntötték le, megmutatta magát felépülés után - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170906-resham-khant-savval-ontottek-le-megmutatta-magat-felepules-utan.htmlHárom hónappal ezelőtt öntötték le savval a fiatal modellt, akinek az elmúlt időszaka maga volt a pokol. Resham Khan azonban nem adta fel a harcot, most pedig megmutatta küzdelmének eredményét. Dr. LifeOrigoEzért változtatott életmódot Ábel Anitahttp://www.life.hu/drlife/20170906-ennek-koszonheti-a-tartos-fogyasat-abel-anita.htmlÁbel Anitát mintha kicserélték volna: tele van energiával és emellé még fogyott is. Vajon mi állhat a dolog hátterében? Dr. Life--Egy súlyos motorbaleset változtatta meg az Áll az alku nagy győztesének életéthttp://www.life.hu/drlife/20170904-egy-sulyos-motorbaleset-valtoztatta-meg-az-all-az-alku-gyoztesenek-eletet.htmlHaklik Melinda 16 évesen még szépségversenyeken indult, ám a boldogságot nem a modellek világában, hanem az autóversenyzésben és a mezőgazdaságban találta meg. Az Áll az alku játékosa kedden este 4,8 millió forinttal gazdagabban térhetett haza, nyereményének egy részét pedig az egészségére és egy operációra költi. Dr. Life--Sebestyén Ági megmutatta óriási száját - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170905-sebestyen-agi-hatalmas-szajat-villantott.htmlPumped Gabo csaja elképesztő dolgot művelt magával...Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.