Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi szereti magát, ezt tudjuk. Többször írt már erre vonatkozó posztokat közösségi oldalán. Ezúttal azonban el is mondta, mi a titka....

"Sokan írjátok, hogy milyen szép meg csinos vagyok. Nem tudom, hogy így van-e, különösebben sosem gondolkodtam ezen... Mindenestre köszönöm a sok dícséretet" - kezdte mondandóját Sylvi, aki hosszú Facebook posztban mesélte el, mi a szépségének titka.

Bódi Sylvi ettől ilyen szép... Forrás: Bódi Sylvi Instagram oldala

Elárulta, hogy 20 éve vega és nem fogyaszt semmit, ami káros lenne a szervezetére.

"Nem eszem gyors éttermekben és kerülöm a feldolgozott élelmiszereket. Ellenben sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok. Több, mint 20 éve nem ittam colát és egyéb hasonló löttyöket. Vizet iszom, pont.

Nem dohányzom, nem kávézom, nem iszom alkoholt és nem használok semmilyen drogot."

Szerinte a kisugárzása az, amit a legtöbben szépnek látnak benne.

Egy magyar testépítő vallomása a szteroidokról - Videó!http://www.life.hu/drlife/20170910-egy-magyar-testepito-vallomasa-a-szteroidokrol-video.htmlNémeth István olyan dolgokról mesélt, amiről csak kevesen mernek... Dr. LifeOrigoMichael Schumacher szóvivője végre megszólalt a sportoló állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170909-michael-schumacher-szovivoje-megszolalt.htmlSabine Kehm azért állt nyilvánosság elé, mert szerette volna tisztázni a közelmúltban felröppent híreket Michael Schumacher állapotáról. Dr. Life--Till Attila edzés közben megsérült - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170909-tilla-megserult-foto.htmlTilla hosszú ideje keményen edz, hogy formában tudja tartani testét. Ezúttal azonban meg is sérült... Dr. LifeOrigoSebestyén Ági megmutatta óriási száját - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170905-sebestyen-agi-hatalmas-szajat-villantott.htmlPumped Gabo csaja elképesztő dolgot művelt magával...Dr. LifeOrigoSzabó Zsófit ledöntötte a megfázáshttp://www.life.hu/drlife/20170830-szabo-zsofi-megbetegedett.htmlA 6. hónapban jár Szabó Zsófi, aki kisfiút hord a szíve alatt. Bár a babával minden a legnagyobb rendben, sajnos a mama elkapott egy makacs megfázást... Dr. LifeOrigoKulka János állapota még mindig nem engedi a visszatérésthttp://www.life.hu/drlife/20170829-kulka-janos-meg-nem-ter-vissza.htmlTavaly áprilisban kapott stroke-ot az ország egyik legtehetségesebb művésze, Kulka János. Azóta már sokkal jobban van és mindent megtesz annak érdekében, hogy visszatérhessen. Úgy tűnik azonban a nagy pillanat még várat magára... Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.