Pécsi Ildikót megbetegíti a pereskedés: nagyon nincs jól

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
betegség Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikót lelkileg és fizikailag is megviseli az a harc, amit a menyével, Pártos Csillával vív. Nincs jól a színésznő.

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között évek óta dúl a harc. A színésznő és volt menye között több fronton zajlik a vita: lakáskiürítési per és rokontartási per is folyamatban van, miközben az elhúzódó vita mindkét felet felemészti. Pécsi Ildikó ráadásul hamis tanúzásért akár még börtönbe is kerülhet. Nem csoda, ha ezek megviselik a színésznőt.

Pécsi Ildikó nincs jól Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Pécsi Ildikó ugyanis nem örvend jó egészségnek. Februárban kórházba is került a művésznő, akkor lesújtóan nyilatkozott állapotáról, és sajnos most sem mondott semmi bíztatót. Szűkszavúan ugyan, de megosztotta az emberekkel, hogyan érzi magát. "Nem érzem jól magam, nagyon beteg vagyok. Alig van hangom" - mondta a Ripostnak Pécsi Ildikó.

Zárt ajtók mögött: királynők és hercegnők nőgyógyászati betegségeihttp://www.life.hu/drlife/20170925-uralkodok-nogyogyaszati-betegsegei.htmlA brit királyi család hölgy tagjait sem régen, sem most nem kímélték a nőgyógyászati betegségek. Volt, aki a szülésnél került életveszélyes állapotba, más öregkorában élt meg szörnyű kínokat, melyeket az orvosok sem tudtak segíteni. Dr. Life--Csillámló vaginájuktól lesznek betegek a nők http://www.life.hu/drlife/20171026-csillamvagina-a-legujabb-orulet.htmlVan még valami, amit nem kentünk össze csillámporral? Dr. Life--Megoperálták Owiti Opiyo péniszét, ami öt kilót nyomotthttp://www.life.hu/drlife/20171026-ot-kilot-nyomott-owiti-opiyo-penisze-megmutottek.htmlJárni sem tudott óriási hímtagjától Owiti Opiyo. A 20 éves kenyai fiú pénisze egyre nagyobb lett, tulajdonképpen egy ciszta növekedett a lábai között. A rendelleneséget valószínűleg egy szúnyogcsípés okozhatta. Dr. Life--Ezek a hétköznapinak tűnő tünetek is petefészekrákra utalhatnakhttp://www.life.hu/drlife/20171026-ezek-a-petefeszekrak-tunetei.htmlSajnos egyre több nő szenved petefészekrákban, mégsem tudják, hogy milyen tünetek alapján lehet felismerni a bajt. Dr. LifeThinkstockVérizzadás betegségben szenved egy 21 éves nő http://www.life.hu/drlife/20171025-verizzadastol-szenved-egy-21-eves-no.htmlDöbbenetes betegségtől szenved egy fiatal nő. A tünetek annyira megviselték, hogy depressziós lett tőlük. Dr. LifeMajdnem felrobbant a pornósztár, Mia Maffia fenekehttp://www.life.hu/drlife/20171024-mia-maffia-feneke-majdnem-felrobbant.htmlA fiatal transznemű pornósztár meg is halhatott volna, miután felrobbant a fenekében lévő implantátum. De ő ennek ellenére is úgy gondolja, kés alá feküdni jó ötlet. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.