Műteni kell Kulcsár Edinát, újabb csomót találtak a mellében

Forrás: Red Lemon Media -
daganat Kulcsár Edina Csuti rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fotózás során újabb csomót talált a mellében Kulcsár Edina, úgy tűnik, nem halogathatja tovább a műtétet.

Kulcsár Edina először 2 éve talált csomókat a mellében, amelyekről szerencsére kiderült, hogy jóindulatúak, ezért akkor nem volt szükség műtétre, de az Ázsia Expressz sztárjának így is rendszeres kontrollra kellett járnia. Pár hete azonban egy fotózás során, amikor a ruháját igazgatta magán a tükör előtt, a dekoltázsánál észrevett egy újabb csomót.

Kulcsár Edinát mindenben támogatja párja, Csuti Forrás: Red Lemon Media

„Nagyon megijedtem, különösen, amikor a dudort megtapintva éreztem, hogy a mellszövetemtől elkülönülve mozog. Azóta édesanyámnak is megmutattam, de először titokban, egyedül mentem el az orvoshoz, mert nem akartam, hogy anyu meghallja, ha esetleg nagy baj van. Másodszor már együtt voltunk, és döntöttem: nem halogathatom tovább, meg kell szabadulni a daganatoktól. Amikor az orvos elmondta, hogy alig pár hónapja egy új eljárással heg és sérülés nélkül el lehet távolítani a tumorokat, már a beavatkozás időpontját is megbeszéltük. Az újév első hetében elvégzik a beavatkozást." - mesélte a 26 éves szépség a Best magazinnak.

Tóth Vera: férfiakat meghazudtoló izomtömeg van rajtamhttp://www.life.hu/drlife/20171130-toth-vera-ferfiakat-meghazudtolo-izomtomeg-van-rajtam.htmlÚjra kés alá feküdt Tóth Vera: az énekesnőn fogyása miatt korrekciós műtétet kellett végrehajtani. Dr. Life--Gelencsér Tímea lehet Berki Krisztián új barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171130-gelencser-timea-szepsegkiralyno-lehet-berki-krisztian-uj-baratnoje.htmlA szingli Berki Krisztián nem tétlenkedik, úgy tűnik, máris megvan a következő kiszemeltje, ezúttal Gelencsér Tímeának udvarol. TV + SztárokOrigoÚjra megműtötték Judyt - Ez volt a 36. műtétjehttp://www.life.hu/sztarok/20171130-ujra-megmutottek-judyt-ez-volt-a-36-mutetje.htmlIsmét megműtötték Judyt, a Groovehouse énekesnőjének súlyos autóbalesete óta ez volt a 36. műtétje. TV + SztárokOrigoNem lesz esküvő: Lola elköltözött vőlegényétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-nem-lesz-eskuvo-lola-elkoltozott-volegenyetol.htmlÚgy tűnik, mégsem lesz esküvő: Lola és párja szakítottak, és immár másodjára fújták le a lagzit. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu"Szerelmes lettem" - Cuki fotót posztolt Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-szerelmes-lettem-cuki-fotot-posztolt-lilu.htmlTündéri fotót osztott meg követőivel Lilu, a műsorvezető egy kiskutyát tart a kezében. TV + SztárokOrigoMegmutatta 8 hónapos kislányát Som-Balogh Edina - Tündéri fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-megmutatta-8-honapos-kislanyat-som-balogh-edina-tunderi-foto.htmlMegmutatta 8 hónapos kislányát Som-Balogh Edina: a színésznő egy tündéri fotót osztott meg közösségi oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.