lovasbaleset Sasvári Sándor színész kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sasvári Sándor megsérült, azonnal kórházba szállították, és meg is műtötték. A színész a Facebookjára posztolt a történtekről. 

"Vasárnap délután a saját lovardánkban történt sajnàlatos balesetem következtében kórházi ápolásra szorulok, mely egy rövid ideig nem teszi lehetővé színházi és egyéb fellépéseim teljesítését! Köszönöm mindenkinek a szeretetét érdeklődését, aggodalmát amit az utóbbi napokban nagyon sokan kinyilvánítottatok felém! Én több mint ötven éve lovagolok, 30 éve aktív díjugrató versenyző vagyok és 25 éve vezetem a saját lovas klubunkat! Egészen kicsi korom óta szeretem, tisztelem valamint az utóbbi évtizedekben tenyésztem is ezeket a csodálatos teremtményeket! A mostani balesetem sem tántorít el eme nemes állatokkal, spottársaimmal való mindennapi teendőimtől! Mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy egyáltalán nincsenek fájdalmaim, jól vagyok és a műtétem után - mivel nagyon jó kezekben vagyok -, a legrövidebb időn belül visszatérek szeretett színházaim szinpadaira és fellépéseim helyszíneire!" - tájékoztatta követőit a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.