Rosszul lett a forgatáson A mi kis falunk színésznője, Ripli Zsuzsi

Forrás: RTL Klub -
forgatás Ripli Zsuzsi A mi kis falunk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra látható az RTL Klubon A mi kis falunk című sorozat. Most az egyik szereplő, Ripli Zsuzsi emlékezett vissza a forgatásokra. Kiderült, nyáron nagyon nehezen viselték a meleget.

Még a nyáron forgatták A mi kis falunk legújabb évadát, amelyet csak most láthatnak a nézők az RTL Klub képernyőjén. A Dorkát alakító Ripli Zsuzsi a Borsnak elmesélte, a rekkenő hőségben nem volt könnyű dolgozniuk, ő kis híján rosszul is lett.

A második évad nyári felvételei alatt gyakran negyvenfokos hőség volt. Folyamatosan elláttak minket vízzel, napernyővel, mindent biztosított a stáb, amire ilyenkor szükségünk lehetett, mégis nehéz volt. Egész nap kint álltunk a kamera előtt, nekem is többször megfájdult a fejem. Szerencsére mindig jelen volt egy orvos, aki nagyszerűen ellátott minket." - árulta el a szép színésznő, majd hozzátette, ennek ellenére remek hangulatban telt a forgatás.

Ripli Zsuzsi nehezen bírta a meleget Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.