Megszólalt a tüdőrákkal kezelt Orbán Józsi: talán a félúton már túl vagyok

tüdőrák Orbán József kórház rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég derült ki, hogy tüdőrákkal küzd a 100 Folk Celsius frontembere, Orbán Józsi. Az énekes most nyilatkozott az állapotáról.

Orbán Józsit még októberben vitték kórházba, miután nyomást érzett a mellkasában, majd az orvosok tüdőrákot diagnosztizáltak nála és elkezdték a kemoterápiás kezeléseket. Az énekes most kollégáival, barátaival, Benkő Lászlóval, Benkő Balázzsal és Légrádi Péterrel látogatott el a TV2 stúdiójában, ahol elmondta, ingadozó a hangulata, de az orvosa azt mondta, jó a vérképe, jók az eredményei.

Gyakorlatilag az orvosok szerint talán a félúton már túl vagyok. Még hátravan kettő kemó. Elég gyötrelmes, amikor egy ilyet megcsinál az ember, mert 2-3 napig jól van, utána viszont elkezdődik, hogy nincs íze semminek... Utána át kell vészelni egy-másfél hetet és otthon kell pihenni" – nyilatkozta az énekes, aki bízik abban, hogy 70. születésnapjára, márciusra teljesen felépül.

Hernádi Judit elárulta, miért hagyta ott a Heti hetesthttp://www.life.hu/sztarok/20180214-hernadi-judit-elarulta-miert-hagyta-ott-a-heti-hetest.htmlHernádi Judit elárulta, annak idején miért hagyta ott a Heti Hetest és arról is beszélt, miért nem olvas kommenteket a közösségi oldalakon. TV + SztárokOrigoPintér Tibor még mindig küzd Tóth Andiérthttp://www.life.hu/sztarok/20180214-pinter-tibor-meg-mindig-kuzd-toth-andiert-jimmy-musical.htmlTovábbra sem adja fel Pintér Tibor és bízik abban, hogy ő és Tóth Andi hamarosan együtt dolgozhatnak. TV + Sztárok--Így tölti a Valentin-napot Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180214-igy-tolti-a-valentin-napot-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka egy olaszországi hotelben tölti a Valentin-napot, egyedül. Erről fotókat is posztolt. TV + Sztárok--Minden eddiginél cukibb fotót posztolt Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180214-minden-eddiginel-cukibb-fotot-posztolt-szabo-zsofi-mendel.htmlTüneményes fotót osztott meg közösségi oldalán Szabó Zsófi: a középpontban természetesen ezúttal is a kis Mendel van. TV + Sztárok--Szigorú szabályt vezet be II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180214-szigoru-szabalyt-vezet-be-ii-erzsebet-kiralyno-buckingham-palota.htmlII. Erzsébet királynő döntött: környezettudatos életmódra vált a Buckingham-palota. TV + Sztárok--Mészáros Árpád Zsolt az öregedésről: "Én már nem szeretek tükörbe nézni"http://www.life.hu/sztarok/20180214-meszaros-arpad-zsolt-az-oregedesrol-en-mar-nem-szeretek-tukorbe-nezni.htmlNem szereti tükörképét az immár 43 éves Mészáros Árpád Zsolt. A színész azt mondja, már rosszindulatú kollégái is megjegyezték, hogy rosszul néz ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.